Merkezefendi Off-Road’ Da Usta Pilot Pistin Tozunu Attırdı

DENİZLİ 01.11.2016 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi Off-Road’ Da Usta Pilot Pistin Tozunu Attırdı

denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Off-Road’ Da Usta Pilot Pistin Tozunu Attırdı

Foto/ Mahmut Yılmaz Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve Türkiye’nin en büyük off-road pisti ünvanını elinde bulunduran Merkezefendi off-road pisti, hafta sonunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı gösterilerinde renkli görüntülere sahne oldu. Öyle ki pistin en tecrübeli ismi 62 yaşındaki Ziya Barman, yaptığı şovla pistin tozunu attırdı.   Merkezefendi Belediyesi, Türkiye’nin en büyük OFF-ROAD pistinin kapılarını muhteşem bir gösteriyle açtı. Hafta sonunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı OFF-ROAD gösterilerine on binlerce adrenalin tutkunu akın etti. 4 klasmanda 42 araç 43 bin metrekarelik alanda kıyasıya yarıştı. Önlerine çıkan engelleri tek tek geçen araçların şovu izleyenleri de coşturdu. Düzenlenen yarışta bir isim öne çıktı. Pistteki tecrübesiyle adından sıkça söz ettiren Denizlili 62 yaşındaki Ziya Barman tam anlamıyla pistin tozunu attırdı. İzleyicilerinde tam desteğini alan usta pilot Barman, yarışı da S2 klasmanında ikinci sırada bitirerek başarıya imza attı.   Daha önce katıldığı birçok yarışta dereceler yapıp kupalar kazanan usta pilot, yaptığı açıklamada Merkezefendi Off-Road pistinin marka olduğunu söyledi. Barman, “Merkezefendi Off-Road pisti çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Şehir dışından gelen arkadaşlarımızda pisti çok beğendi. Merkezefendi Belediyemize ve Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na ilimize ve ilçemize böyle bir pist kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Hafta sonunda gerçekleştirilen yarışlarda adından sıkça söz ettirecek” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Off-Road’ Da Usta Pilot Pistin Tozunu Attırdı

Foto/ Mahmut Yılmaz

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve Türkiye’nin en büyük off-road pisti ünvanını elinde bulunduran Merkezefendi off-road pisti, hafta sonunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı gösterilerinde renkli görüntülere sahne oldu. Öyle ki pistin en tecrübeli ismi 62 yaşındaki Ziya Barman, yaptığı şovla pistin tozunu attırdı.

 

Merkezefendi Belediyesi, Türkiye’nin en büyük OFF-ROAD pistinin kapılarını muhteşem bir gösteriyle açtı. Hafta sonunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı OFF-ROAD gösterilerine on binlerce adrenalin tutkunu akın etti. 4 klasmanda 42 araç 43 bin metrekarelik alanda kıyasıya yarıştı. Önlerine çıkan engelleri tek tek geçen araçların şovu izleyenleri de coşturdu. Düzenlenen yarışta bir isim öne çıktı. Pistteki tecrübesiyle adından sıkça söz ettiren Denizlili 62 yaşındaki Ziya Barman tam anlamıyla pistin tozunu attırdı. İzleyicilerinde tam desteğini alan usta pilot Barman, yarışı da S2 klasmanında ikinci sırada bitirerek başarıya imza attı.

 

Daha önce katıldığı birçok yarışta dereceler yapıp kupalar kazanan usta pilot, yaptığı açıklamada Merkezefendi Off-Road pistinin marka olduğunu söyledi. Barman, “Merkezefendi Off-Road pisti çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Şehir dışından gelen arkadaşlarımızda pisti çok beğendi. Merkezefendi Belediyemize ve Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na ilimize ve ilçemize böyle bir pist kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Hafta sonunda gerçekleştirilen yarışlarda adından sıkça söz ettirecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.