Merkezefendi Spor inancını kaybetmedi

SPOR 10.10.2018 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Spor inancını kaybetmedi

1. Amatör Kümede ilk üç maçını kaybeden Merkezefendi Spor Kulübü, transfer döneminin tamamlamasına sayılı günler kala takıma takviye yaptı. Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar, camiaya umut dolu mesajlar verdi.   Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve ilk üç karşılaşmasından sahadan mağlubiyet ile ayrılan Merkezefendi Spor Kulübü’nün Başkanı Mustafa Karapınar, takımdaki son durumları değerlendirdi. İlk üç karşılaşmasını kaybeden takımın moralinin yüksek olduğunu anlatan Başkan Karapınar, “Yeni kurulan bir takımız. Sezon başında amatör camiada isim yapmış önemli futbolcuları hocalarımızın da önerileri ile takıma kazandırdık. Hepsi birbirinden önemli ve değerli isimlerin kaynaşması ve birbirlerine alışması zaman alıyor. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcularımızın sayısı da oldukça fazla” dedi.     “TAKVİYELER YAPTIK” “İlk üç hafta aldığımız mağlubiyetler bizleri üzse de geleceğe dair umutsuz kılmıyor” vurgusu yapan Karapınar, “Bu hafta sonu oynayacağımız Karakova karşılaşması ile çıkışa geçeceğimizi ümit ediyorum. Transferin son günlerinde eksik gördüğümüz noktalara da takviyeler yaptık. Merkezefendi gibi önemli bir ismin marka değerini artırmak için yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız bundan sonraki süreçte ellerinden gelen gayretin daha fazlasını sarf edecekler. Bizler inanıyoruz. Bizleri yakından takip eden gönül veren isimlere de buradan sesleniyorum. Kimse ümidini kaybetmesin. Lig uzun bir maraton daha yolun başındayız” dedi.

1. Amatör Kümede ilk üç maçını kaybeden Merkezefendi Spor Kulübü, transfer döneminin tamamlamasına sayılı günler kala takıma takviye yaptı. Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar, camiaya umut dolu mesajlar verdi.

 

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve ilk üç karşılaşmasından sahadan mağlubiyet ile ayrılan Merkezefendi Spor Kulübü’nün Başkanı Mustafa Karapınar, takımdaki son durumları değerlendirdi. İlk üç karşılaşmasını kaybeden takımın moralinin yüksek olduğunu anlatan Başkan Karapınar, “Yeni kurulan bir takımız. Sezon başında amatör camiada isim yapmış önemli futbolcuları hocalarımızın da önerileri ile takıma kazandırdık. Hepsi birbirinden önemli ve değerli isimlerin kaynaşması ve birbirlerine alışması zaman alıyor. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcularımızın sayısı da oldukça fazla” dedi.

 

 

“TAKVİYELER YAPTIK”

“İlk üç hafta aldığımız mağlubiyetler bizleri üzse de geleceğe dair umutsuz kılmıyor” vurgusu yapan Karapınar, “Bu hafta sonu oynayacağımız Karakova karşılaşması ile çıkışa geçeceğimizi ümit ediyorum. Transferin son günlerinde eksik gördüğümüz noktalara da takviyeler yaptık. Merkezefendi gibi önemli bir ismin marka değerini artırmak için yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız bundan sonraki süreçte ellerinden gelen gayretin daha fazlasını sarf edecekler. Bizler inanıyoruz. Bizleri yakından takip eden gönül veren isimlere de buradan sesleniyorum. Kimse ümidini kaybetmesin. Lig uzun bir maraton daha yolun başındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.