Merkezefendi Spor Kulübü'nde hedef büyük!

SPOR 20.09.2018 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Spor Kulübü'nde hedef büyük!

Denizli'de hafta sonunda başlayacak olan 2018 - 2019 Futbol sezonunda, Denizli 1. Amatör A Grubunda mücadele edecek olan, Merkezefendi  Spor Kulübü yeni yönetimi ve futbolcularını tanıtmak amacıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde, Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar idaresinde basın toplantısı düzenledi.   Düzenlenen toplantıya, Merkezefeni Spor Kulübü Başkanı Mustafa Karapınar, As Başkan Fatih Kocabey, Başkan Yardımcısı Tayyip Biçer, Futbol Şube Sorumlusu Yasin Yolcu ve futbolcular katıldı.     "Efendi Efendi Süper Amatör Lige" sloganıyla sözlerine başlayan Başkan Karapınar, hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunun altını çizdi. Karapınar,  "Merkezefendi Spor Kulübü olarak yeni yönetimimizle kulübümüzü daha iyi yerlere getirmenin çalışmalarını tamamladık. Kulüp için kendi imkanlarımızla oluşturduğumuz kaynak projelerimizi yakın zamanda faaliyete geçireceğiz. Denizli genelinde çeşitli spor kulüplerinden renklerimize 22 futbolcu kattık. Bir yerlere bağımlı ve el açan bir kulüp olmak istemiyoruz. Kendi öz kaynaklarımızı üreterek takımın gelir gider tablosunu oluşturmanın gayreti içerisindeyiz.   Merkezefendi Spor Kulübü olarak, sadece futbol branşı olarak değil, bunların yanısıra, masa tenisi, güreş, bilek güreşi ve çeşitli spor branşlarıyla hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Hafta sonu Pazar günü Lig'in ilk karşılaşmasını Şemiklerspor ile oynayacağız. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Artık söz futbolcularımızda, iyi bir sonuç alarak başlayacağımız Lig'de hedefimiz play-off'a kalmak ve gruptan çıkmak. Büyük hedefimiz ise Süper Amatör Lig'de yer almak olacaktır" dedi.   MERKEZEFENDİ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU LİSTESİ   Başkan: Mustafa Karapınar As Başkan: Fatih Kocabey Başkan Yardımcısı: Tayyip Biçer Futbol Şube Sorumlusu: Yasin Yolcu Mali İşler Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu: Esra Devigen Sekreter: Hamit Uçmaz A Takım Alt Yapı Sorumlusu: Süleyman Yüreci Tesis Sorumlusu: Ali Şeşen Şubeler Sorumlusu: Mehmet Ali Durgut ÜYE: Osman Kırkpınar ÜYE: Gülben Askeroğlu     TEKNİK EKİP: A Takım Sorumlusu: Mehmet Koçer Antrenör: Ömer Şeşen Kaleci Antrenör: Talat Çelik  

Denizli'de hafta sonunda başlayacak olan 2018 - 2019 Futbol sezonunda, Denizli 1. Amatör A Grubunda mücadele edecek olan, Merkezefendi  Spor Kulübü yeni yönetimi ve futbolcularını tanıtmak amacıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde, Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar idaresinde basın toplantısı düzenledi.

 

Düzenlenen toplantıya, Merkezefeni Spor Kulübü Başkanı Mustafa Karapınar, As Başkan Fatih Kocabey, Başkan Yardımcısı Tayyip Biçer, Futbol Şube Sorumlusu Yasin Yolcu ve futbolcular katıldı.

 

 

"Efendi Efendi Süper Amatör Lige" sloganıyla sözlerine başlayan Başkan Karapınar, hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunun altını çizdi. Karapınar,  "Merkezefendi Spor Kulübü olarak yeni yönetimimizle kulübümüzü daha iyi yerlere getirmenin çalışmalarını tamamladık. Kulüp için kendi imkanlarımızla oluşturduğumuz kaynak projelerimizi yakın zamanda faaliyete geçireceğiz. Denizli genelinde çeşitli spor kulüplerinden renklerimize 22 futbolcu kattık. Bir yerlere bağımlı ve el açan bir kulüp olmak istemiyoruz. Kendi öz kaynaklarımızı üreterek takımın gelir gider tablosunu oluşturmanın gayreti içerisindeyiz.

 

Merkezefendi Spor Kulübü olarak, sadece futbol branşı olarak değil, bunların yanısıra, masa tenisi, güreş, bilek güreşi ve çeşitli spor branşlarıyla hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Hafta sonu Pazar günü Lig'in ilk karşılaşmasını Şemiklerspor ile oynayacağız. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Artık söz futbolcularımızda, iyi bir sonuç alarak başlayacağımız Lig'de hedefimiz play-off'a kalmak ve gruptan çıkmak. Büyük hedefimiz ise Süper Amatör Lig'de yer almak olacaktır" dedi.

 

MERKEZEFENDİ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

Başkan: Mustafa Karapınar

As Başkan: Fatih Kocabey

Başkan Yardımcısı: Tayyip Biçer

Futbol Şube Sorumlusu: Yasin Yolcu

Mali İşler Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu: Esra Devigen

Sekreter: Hamit Uçmaz

A Takım Alt Yapı Sorumlusu: Süleyman Yüreci

Tesis Sorumlusu: Ali Şeşen

Şubeler Sorumlusu: Mehmet Ali Durgut

ÜYE: Osman Kırkpınar

ÜYE: Gülben Askeroğlu

 

 

TEKNİK EKİP:

A Takım Sorumlusu: Mehmet Koçer

Antrenör: Ömer Şeşen

Kaleci Antrenör: Talat Çelik

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.