Merkezefendi Turizmde de Söz Sahibi Olacak

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 19.12.2019 - 23:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Turizmde de Söz Sahibi Olacak

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İstanbul’da düzenlenen Yerel Yönetimler Turizm Zirvesi’ne katıldı. Başkan Doğan zirvede, Merkezefendi turizmi; Laodikea Antik Kenti ve Tarihi Kaleiçi Çarşısı ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara geniş bilgiler verdi. Başkan Doğan, “ Merkezefendi ilçemizi turizmde söz sahibi bir ilçe konumuna taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarihin ve doğal güzelliklerin bir arada bulunduğu ilçemizin bundan sonra turizmden hak ettiği payı alması, vizyonumuzun ve hedeflerimizin çok önemli bir parçasıdır” dedi.   İlçemiz sınırlarında yer alan ve Ege Bögesi’nin en önemli antik kentlerinden birisi olan Laodikea antik kentine desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Doğan, “ Yüzlerce yıldır ticaret kültürünün merkezi durumundaki Tarihi Kaleiçi çarşımızı da turizme kazandırmak için projelerimizi ortak akıl ile yürütüyoruz. Bu konuda gerekli adımları attık. En kısa sürede projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.     İstanbul’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Turizm Zirvesi’nin düzenlenmesinde emeği geçen ve zirveye katkı sunan herkese teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.    

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İstanbul’da düzenlenen Yerel Yönetimler Turizm Zirvesi’ne katıldı. Başkan Doğan zirvede, Merkezefendi turizmi; Laodikea Antik Kenti ve Tarihi Kaleiçi Çarşısı ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara geniş bilgiler verdi. Başkan Doğan, “ Merkezefendi ilçemizi turizmde söz sahibi bir ilçe konumuna taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarihin ve doğal güzelliklerin bir arada bulunduğu ilçemizin bundan sonra turizmden hak ettiği payı alması, vizyonumuzun ve hedeflerimizin çok önemli bir parçasıdır” dedi.

 

İlçemiz sınırlarında yer alan ve Ege Bögesi’nin en önemli antik kentlerinden birisi olan Laodikea antik kentine desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Doğan, “ Yüzlerce yıldır ticaret kültürünün merkezi durumundaki Tarihi Kaleiçi çarşımızı da turizme kazandırmak için projelerimizi ortak akıl ile yürütüyoruz. Bu konuda gerekli adımları attık. En kısa sürede projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

 

 

İstanbul’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Turizm Zirvesi’nin düzenlenmesinde emeği geçen ve zirveye katkı sunan herkese teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.