Merkezefendi Zabıtası’nın Okullarda Kantin Denetimleri Sürüyor

DENİZLİ 24.10.2016 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi Zabıtası’nın Okullarda Kantin Denetimleri Sürüyor

denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Zabıtası’nın Okullarda Kantin Denetimleri Sürüyor

İnsan sağlığını her koşulda ön planda tutan Merkezefendi Belediyesi, zabıta müdürlüğü ekipleriyle ilçe genelindeki okullarda kantin denetimlerine devam ediyor.   Okulların açılmasıyla birlikte kantin denetimlerini sıklaştıran Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özellikle çocukların okulda sıkça kullandıkları kantinlerde sağlıklı bir şekilde beslenmesi için hijyen kurallarına büyük önem veriliyor. Zabıta müdürlüğü ekipleri okullarda kantinleri denetledi. Denetimlerde gıda maddelerinin son tüketim tarihleri, hijyen ve çalışma ruhsatları mercek altına alındı. Yapılan denetimlerde ciddi bir sorun ile karşılaşılmadı.  Kantinlerin mevzuata uygun bir şekilde çalıştırılması noktasında bazı uyarılarda bulundu.   Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yapılan denetimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın teneffüslerde vakit geçirdikleri, yemek yedikleri yerlerin temiz ve sağlıklı olması gerekiyor. Bu denetimlere çok önem veriyoruz. Ailelerimizin içi rahat olsun” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Zabıtası’nın Okullarda Kantin Denetimleri Sürüyor

İnsan sağlığını her koşulda ön planda tutan Merkezefendi Belediyesi, zabıta müdürlüğü ekipleriyle ilçe genelindeki okullarda kantin denetimlerine devam ediyor.

 

Okulların açılmasıyla birlikte kantin denetimlerini sıklaştıran Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özellikle çocukların okulda sıkça kullandıkları kantinlerde sağlıklı bir şekilde beslenmesi için hijyen kurallarına büyük önem veriliyor. Zabıta müdürlüğü ekipleri okullarda kantinleri denetledi. Denetimlerde gıda maddelerinin son tüketim tarihleri, hijyen ve çalışma ruhsatları mercek altına alındı. Yapılan denetimlerde ciddi bir sorun ile karşılaşılmadı.  Kantinlerin mevzuata uygun bir şekilde çalıştırılması noktasında bazı uyarılarda bulundu.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yapılan denetimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın teneffüslerde vakit geçirdikleri, yemek yedikleri yerlerin temiz ve sağlıklı olması gerekiyor. Bu denetimlere çok önem veriyoruz. Ailelerimizin içi rahat olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.