Mermer işçisi bir haftadır kayıp

ASAYİŞ 17.10.2019 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mermer işçisi bir haftadır kayıp

Denizli'de mermer sektöründe işçi olarak çalışan Adem Tekeş'den bir haftadır haber alınamıyor.   Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi’nde ikamet eden ve yakın çevresinde sessiz sakin kişiliği ile bilinen 33 yaşındaki Adem Tekeş, olabileceği her yere bakılmasına rağmen bulunamadı.   Kaybolmasının üstünden bir hafta geçtiği için yakınları can güvenliğinden şüphe duymaya başladı. Ailesi Kekeş'i görenlerin  0 553 428 95 30 nolu telefon numarasını aramalarını ya da  emniyet birimlerine haber vermelerini istedi.

Denizli'de mermer sektöründe işçi olarak çalışan Adem Tekeş'den bir haftadır haber alınamıyor.

 

Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi’nde ikamet eden ve yakın çevresinde sessiz sakin kişiliği ile bilinen 33 yaşındaki Adem Tekeş, olabileceği her yere bakılmasına rağmen bulunamadı.

 

Kaybolmasının üstünden bir hafta geçtiği için yakınları can güvenliğinden şüphe duymaya başladı. Ailesi Kekeş'i görenlerin  0 553 428 95 30 nolu telefon numarasını aramalarını ya da  emniyet birimlerine haber vermelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.