Mermer Ocağında İş Kazası 1 Yaralı

DENİZLİ 07.05.2018 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mermer Ocağında İş Kazası 1 Yaralı

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde mermer ocağında çalışan işçi mermer bloğunun çökmesi ile 5 metre yükseklikten düştü.    Denizli'nin Honaz İlçesindeki bir mermer ocağında çalışan 49 yaşındaki Fikret Akyüz, ayağının altındaki mermer bloğun kırılmasıyla 5 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Olayı fark eden iş arkadaşları hemen düşen işçinin yardıma koştu. İşçi için itfaiye ve sağlık ekipleri çağırıldı.      Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri titiz bir çalışma sonrası yaralı işçiyi düştüğü yerden çıkardı ve ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan işçinin tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin olmadığı, bacağında kırıkların olduğu öğrenildi  

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde mermer ocağında çalışan işçi mermer bloğunun çökmesi ile 5 metre yükseklikten düştü. 

 


Denizli'nin Honaz İlçesindeki bir mermer ocağında çalışan 49 yaşındaki Fikret Akyüz, ayağının altındaki mermer bloğun kırılmasıyla 5 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Olayı fark eden iş arkadaşları hemen düşen işçinin yardıma koştu. İşçi için itfaiye ve sağlık ekipleri çağırıldı.

 

 

 Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri titiz bir çalışma sonrası yaralı işçiyi düştüğü yerden çıkardı ve ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan işçinin tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin olmadığı, bacağında kırıkların olduğu öğrenildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.