MESCİD-İ AKSA ESİR, AYASOFYA İSTANBUL’DA CEMAATE HASRET

DİĞER 23.04.2017 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MESCİD-İ AKSA ESİR, AYASOFYA İSTANBUL’DA CEMAATE HASRET

İsra ve Miraç hadisesinin bir yıldönümünü daha idrak ediyoruz. Öncelikle Rabbim bizleri gerçek miraçlara o Mescid-i Aksa’nın ve Ayasofya’nın  özgür olduğu günlere kavuştursun.   İsra ve Miraç Gecesi Kudüs ve Mescid-i Aksa şuur ve bilincinin aşılandığı, şuurunun arttığı, özgürlüğüne adım adım yaklaşıldığı gün ve geceler olmalıdır. Selahaddin Eyyubi, İzzettin Kassam, Şeyh Ahmet Yasin, Rantisi ve Kudüs’ün özgürlüğü için hayatını feda eden kahramanların şanlı mücadeleleri belleklere kazanılmalıdır. Yeryüzünün en faziletli mescidinden biri olan Mescid-i Aksa garip ...Mescid-i Aksa mahsun… Mescid-i Aksa esir… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

İsra ve Miraç hadisesinin bir yıldönümünü daha idrak ediyoruz. Öncelikle Rabbim bizleri gerçek miraçlara o Mescid-i Aksa’nın ve Ayasofya’nın  özgür olduğu günlere kavuştursun.  


İsra ve Miraç Gecesi Kudüs ve Mescid-i Aksa şuur ve bilincinin aşılandığı, şuurunun arttığı, özgürlüğüne adım adım yaklaşıldığı gün ve geceler olmalıdır. Selahaddin Eyyubi, İzzettin Kassam, Şeyh Ahmet Yasin, Rantisi ve Kudüs’ün özgürlüğü için hayatını feda eden kahramanların şanlı mücadeleleri belleklere kazanılmalıdır. Yeryüzünün en faziletli mescidinden biri olan Mescid-i Aksa garip ...Mescid-i Aksa mahsun… Mescid-i Aksa esir…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.