“Mescid-i Aksa’ya sahip çık”

DENİZLİ 21.07.2017 - 09:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

“Mescid-i Aksa’ya sahip çık”

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatan İsrail'i, Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi öncülüğünde, bugün Cuma Namazı çıkışı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında bir çok STK’nın katılımı ile basın açıklaması ve protesto eylemi düzenleyecek.

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatan İsrail, Türkiye'de çeşitli sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde düzenlenecek gösteriler ve basın açıklamalarıyla kınanacak. Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi bugün Cuma Namazı çıkışında 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında bir çok STK’nın katılımı ile basın açıklaması ve protesto eylemi düzenleyecek.   İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik uygulamaları, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yurt genelinde düzenlenecek gösterilerle protesto edilecek. Edirne'den Kars'a tüm yurtta yapılacak basın açıklamaları ve gösteriler, cuma namazı sonrası yoğunlaşacak; protestolar, cumartesi günü de devam edecek.   Mescid-i Aksa’ya girişi yasaklayan, ezanı susturan, Filistinlilere kan kusturan  Siyonist terör örgütü İsrail’in zulmüne dur demek için  Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Bugün Cuma Namazı çıkışında 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bir çok STK’nın katılımı ile basın açıklaması ve protesto eylemi düzenleyecek.   AGD, “Mescid-i Aksa’ya sahip çık” sloganıyla Denizli’de siyonistlerin zulmüne karşı “Ayağa kalk Müslüman” diyecek.  
Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatan İsrail'i, Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi öncülüğünde, bugün Cuma Namazı çıkışı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında bir çok STK’nın katılımı ile basın açıklaması ve protesto eylemi düzenleyecek.

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatan İsrail, Türkiye'de çeşitli sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde düzenlenecek gösteriler ve basın açıklamalarıyla kınanacak. Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi bugün Cuma Namazı çıkışında 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında bir çok STK’nın katılımı ile basın açıklaması ve protesto eylemi düzenleyecek.

 

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik uygulamaları, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yurt genelinde düzenlenecek gösterilerle protesto edilecek. Edirne'den Kars'a tüm yurtta yapılacak basın açıklamaları ve gösteriler, cuma namazı sonrası yoğunlaşacak; protestolar, cumartesi günü de devam edecek.

 

Mescid-i Aksa’ya girişi yasaklayan, ezanı susturan, Filistinlilere kan kusturan  Siyonist terör örgütü İsrail’in zulmüne dur demek için  Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Bugün Cuma Namazı çıkışında 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bir çok STK’nın katılımı ile basın açıklaması ve protesto eylemi düzenleyecek.

 

AGD, “Mescid-i Aksa’ya sahip çık” sloganıyla Denizli’de siyonistlerin zulmüne karşı “Ayağa kalk Müslüman” diyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.