MESLEK LİSELİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

DENİZLİ 20.04.2018 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MESLEK LİSELİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, daha önce kendi okullarında okumuş ve askerlik görevini yapmaktayken 10 Ağustos 2015 günü Şırnak Beytüşşebap 8. Jandarma Komutanlığından personeli alarak 23. Jandarma Tümen Komutanlığına dönmek için havalanan helikoptere bölücü terör örgütü mensupları tarafından uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Ulaştırma Er Doğan Acar’ın ailesini evinde ziyaret ettiler.     Okul Müdürü Şenol Çağlayan, öğretmenler ve bir grup öğrencinin hazır bulunduğu ziyarette şehit Doğan Acar’ın baba evinde şehit için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.   Şehit ailesi ziyaretinden sonra Öğrenciler, Denizli’de yaşayan ve 1998 Siirt’te, 2006 Van Gürpınar’da iki defa gazi olmuş Jandarma Komanda Uzman Çavuş Mustafa Dağ’ı evinde ziyaret ettiler.   

Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, daha önce kendi okullarında okumuş ve askerlik görevini yapmaktayken 10 Ağustos 2015 günü Şırnak Beytüşşebap 8. Jandarma Komutanlığından personeli alarak 23. Jandarma Tümen Komutanlığına dönmek için havalanan helikoptere bölücü terör örgütü mensupları tarafından uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Ulaştırma Er Doğan Acar’ın ailesini evinde ziyaret ettiler.

 

 

Okul Müdürü Şenol Çağlayan, öğretmenler ve bir grup öğrencinin hazır bulunduğu ziyarette şehit Doğan Acar’ın baba evinde şehit için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

 

Şehit ailesi ziyaretinden sonra Öğrenciler, Denizli’de yaşayan ve 1998 Siirt’te, 2006 Van Gürpınar’da iki defa gazi olmuş Jandarma Komanda Uzman Çavuş Mustafa Dağ’ı evinde ziyaret ettiler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.