Meteoroloji'den don uyarısı!

YAŞAM 20.12.2016 - 09:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Meteoroloji'den don uyarısı!

denizli haber / denizli 20 haber / Meteoroloji'den don uyarısı!

Denizli'de hava sıcaklığının bugün  -2 ve 10 derece aralığında değiştiği tahmin edilirken, ilçelerde hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında gözleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, gece ve sabaha karşı zirai don ihtimali yüksek görülüyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai faaliyetlerin ve seracılığın yapıldığı yurdun kıyı kesimleri için zirai don uyarısında bulundu.   Meteoroloji’den yapılan açıklamada, zirai faaliyetle uğraşan üreticilere don olayı gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapılarak, şöyle denildi: "Zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği ülkemizin kıyı kesimlerinde hafif yer yer orta kuvvette zirai don olayının, gece ve sabah saatlerinde olmak üzere, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir. Zirai faaliyetle ve seracılıkla uğraşan üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."   Denizli'de Perşembe günü yağmur veya karla karışık yağmur gözlenirken hava sıcaklığının 2 ila 10 derece arası olacağı tahmin ediliyor.    
denizli haber / denizli 20 haber / Meteoroloji'den don uyarısı!

Denizli'de hava sıcaklığının bugün  -2 ve 10 derece aralığında değiştiği tahmin edilirken, ilçelerde hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında gözleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, gece ve sabaha karşı zirai don ihtimali yüksek görülüyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai faaliyetlerin ve seracılığın yapıldığı yurdun kıyı kesimleri için zirai don uyarısında bulundu.

 

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, zirai faaliyetle uğraşan üreticilere don olayı gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapılarak, şöyle denildi: "Zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği ülkemizin kıyı kesimlerinde hafif yer yer orta kuvvette zirai don olayının, gece ve sabah saatlerinde olmak üzere, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir. Zirai faaliyetle ve seracılıkla uğraşan üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

 

Denizli'de Perşembe günü yağmur veya karla karışık yağmur gözlenirken hava sıcaklığının 2 ila 10 derece arası olacağı tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.