Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı

HAVA DURUMU 28.12.2020 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında Denizli’nin de bulunduğu 19 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Sağanak nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirleri olunması istendi.   Denizli’de bugün hava sıcaklığı 9 ila 13 derece arası değişirken hava yağmurlu, rüzgar güneyden 6 km/sa hızında esmesi bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Aralık 2020 gününe ait hava durumu raporunu yayınlandı. Buna göre; Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Muğla, Aydın ve Antalya çevreleri için sarı kodlu kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.   13 İL İÇİN SAĞANAK UYARISI Meteoroloji; Denizli, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur için de sağanak uyarısında bulundu. Meteoroloji Denizli için saat verdi. Öğleden sonra etkili olması beklenen yağış, saat 13.30 ile 14.00 saatleri arasında başlayacağı tahmin ediliyor.     VATANDAŞLARA ÖNEMLİ UYARI Açıklamada, sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında Denizli’nin de bulunduğu 19 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Sağanak nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirleri olunması istendi.

 

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 9 ila 13 derece arası değişirken hava yağmurlu, rüzgar güneyden 6 km/sa hızında esmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Aralık 2020 gününe ait hava durumu raporunu yayınlandı. Buna göre; Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Muğla, Aydın ve Antalya çevreleri için sarı kodlu kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

 

13 İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji; Denizli, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur için de sağanak uyarısında bulundu. Meteoroloji Denizli için saat verdi. Öğleden sonra etkili olması beklenen yağış, saat 13.30 ile 14.00 saatleri arasında başlayacağı tahmin ediliyor.

 

 

VATANDAŞLARA ÖNEMLİ UYARI

Açıklamada, sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.