Meteoroloji Denizli'yi Uyarıyor

HAVA DURUMU 17.04.2017 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Meteoroloji Denizli'yi Uyarıyor

Meteorolojiden alınan bilgiye göre Denizli’de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Denizli’de bugün akşam saatlerinden sonra  gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altına girmesi tahmin ediliyor.   Meteorolojiden alınan bilgiye göre hava sıcaklığının ise bugün 12 ile 21 derece arasında seyretmesi beklenirken yarından itibaren 2-4 derece azalması bekleniyor.  Yağışlı havanın çarşamba  gününe kadar aralıklarla devam etmesi tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yağışlardan dolayı ani su birikmesi ve su baskınına karşı vatandaşların tedbirli olması gerekmesi uyarısında bulunuldu.   Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.  
Meteorolojiden alınan bilgiye göre Denizli’de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Denizli’de bugün akşam saatlerinden sonra  gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altına girmesi tahmin ediliyor.

 

Meteorolojiden alınan bilgiye göre hava sıcaklığının ise bugün 12 ile 21 derece arasında seyretmesi beklenirken yarından itibaren 2-4 derece azalması bekleniyor.  Yağışlı havanın çarşamba  gününe kadar aralıklarla devam etmesi tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yağışlardan dolayı ani su birikmesi ve su baskınına karşı vatandaşların tedbirli olması gerekmesi uyarısında bulunuldu.

 

Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.