Meteoroloji hava sıcaklıklarının 10 derece düşeceğini açıkladı

GÜNDEM 19.09.2017 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Meteoroloji hava sıcaklıklarının 10 derece düşeceğini açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının 6-10 derece azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceğini açıkladı.   Denizli’de bugün hava sıcaklığı 18 ile 37 derece arasında değişirken, hava açık şekilde seyredecek. Perşembe gününden itibaren hava sıcaklığı hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor.   Meeteoroloji Genel Müdürlüğünden, "Hava sıcaklığının perşembe günü Marmara ve Kıyı Ege'de, cuma günü ve hafta sonunda yurdumuzun kuzey ve iç kesimlerinde hissedilir olmak üzere (6 - 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor" açıklaması yapıldı.   Denizli’de hava sıcaklıkları 6-10 derece düşerken ay sonuna kadar hava açık zaman zaman parçalı bulutlu seyrederken, ay sonundan itibaren yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının 6-10 derece azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceğini açıkladı.

 

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 18 ile 37 derece arasında değişirken, hava açık şekilde seyredecek. Perşembe gününden itibaren hava sıcaklığı hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor.

 

Meeteoroloji Genel Müdürlüğünden, "Hava sıcaklığının perşembe günü Marmara ve Kıyı Ege'de, cuma günü ve hafta sonunda yurdumuzun kuzey ve iç kesimlerinde hissedilir olmak üzere (6 - 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor" açıklaması yapıldı.

 

Denizli’de hava sıcaklıkları 6-10 derece düşerken ay sonuna kadar hava açık zaman zaman parçalı bulutlu seyrederken, ay sonundan itibaren yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.