Meteorolojiden Denizli için sarı alarm uyarısı

DENİZLİ 17.07.2019 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Meteorolojiden Denizli için sarı alarm uyarısı

Denizli’de hava sıcaklığı kent merkezinde 21 ila 28 derece arası gözlemlenirken, Meteoroloji Denizli için sarı alarm uyarısında bulundu. Gök gürültülü ve sağanak yağışın beklendiği Denizli’de yağışların özellikle ilçelerde etkili olması tahmin ediliyor.   Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre bugün İç Ege’de Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar (20:00 TSİ) kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir uyarısı yapıldı.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;      

Denizli’de hava sıcaklığı kent merkezinde 21 ila 28 derece arası gözlemlenirken, Meteoroloji Denizli için sarı alarm uyarısında bulundu. Gök gürültülü ve sağanak yağışın beklendiği Denizli’de yağışların özellikle ilçelerde etkili olması tahmin ediliyor.

 

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre bugün İç Ege’de Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar (20:00 TSİ) kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir uyarısı yapıldı.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.