Meteorolojiden fırtına uyarısı!

DENİZLİ 05.12.2018 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Meteorolojiden fırtına uyarısı!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı 7 ila 12 derece arasında değişirken,  Perşembe akşamından itibaren hava yağmurlu ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmurlu geçmesi bekleniyor. Meteoroloji yarın gece saatlerinde fırtınanın etkili olacağı uyarısında bulundu.   Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Denizli kent merkezinde bugün ve Perşembe günü havanın yağışlı geçeceği bazı ilçelerde ise karla karışık yağışın meydana geleceği tahmin ediliyor. Cuma ve Cumartesi günü havanın parçalı bulutlu olduğu gözlemlenen Denizli'de fırtınanın etkili olması bekleniyor.   METEOROLOJİDEN FIRTINA UYARISI   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısında, Kuzey Ege'de rüzgarın bu gece yarısından itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın yarın (perşembe) gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir. Güney Ege'de rüzgarın bu gece yarısından itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, açıklarında 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;     Denizli'de bazı ilçelerde en düşük hava sıcaklıkları;   Merkezefendi: Yağmurlu 6 derece Acıpayam: Karla karışık yağmurlu 4 derece Çameli: Kar yağışlı 3 derece Bozkurt: Yağmurlu 4 derece Çal: Karla karışık yağmurlu 3 derece Serinhisar: Karla karışık yağmurlu 2 derece Çivril: Karla karışık yağmurlu  3 derece Beyağaç: Yağmurlu 5 derece Sarayköy: Yağmurlu 7 derece Çardak: Karla karışık yağmurlu 3 derece Tavas:Karla karışık yağmurlu 2 derece

Denizli'de bugün hava sıcaklığı 7 ila 12 derece arasında değişirken,  Perşembe akşamından itibaren hava yağmurlu ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmurlu geçmesi bekleniyor. Meteoroloji yarın gece saatlerinde fırtınanın etkili olacağı uyarısında bulundu.

 

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Denizli kent merkezinde bugün ve Perşembe günü havanın yağışlı geçeceği bazı ilçelerde ise karla karışık yağışın meydana geleceği tahmin ediliyor. Cuma ve Cumartesi günü havanın parçalı bulutlu olduğu gözlemlenen Denizli'de fırtınanın etkili olması bekleniyor.

 

METEOROLOJİDEN FIRTINA UYARISI

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısında, Kuzey Ege'de rüzgarın bu gece yarısından itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın yarın (perşembe) gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Güney Ege'de rüzgarın bu gece yarısından itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, açıklarında 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

Denizli'de bazı ilçelerde en düşük hava sıcaklıkları;

 

Merkezefendi: Yağmurlu 6 derece

Acıpayam: Karla karışık yağmurlu 4 derece

Çameli: Kar yağışlı 3 derece

Bozkurt: Yağmurlu 4 derece

Çal: Karla karışık yağmurlu 3 derece

Serinhisar: Karla karışık yağmurlu 2 derece

Çivril: Karla karışık yağmurlu  3 derece

Beyağaç: Yağmurlu 5 derece

Sarayköy: Yağmurlu 7 derece

Çardak: Karla karışık yağmurlu 3 derece

Tavas:Karla karışık yağmurlu 2 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.