Mevlit Kandili İle Kutlanacak

GÜNDEM 21.09.2017 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mevlit Kandili İle Kutlanacak

Kutlu Doğum Haftası artık Mevlit Kandili ile kutlanacak. Bu yıl 29 Kasım'da başlayacak.   Diyanet İşleri'nden yapılan açıklamada "Hazreti Peygamber’in doğun günü ile başlayan medeniyet inşasını daha iyi anlamak adına bir hafta boyunca etkinlikler ve özellikle gençlere yönelik programlar ihya edilecektir" denildi.   Kutlu Doğum Haftası, FETÖ lideri Gülen'in doğum tarihine denk geldiği için her yıl tartışmalara neden oluyordu. Yeni Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş böylelikle tartışmalara noktayı koymuş oldu.

Kutlu Doğum Haftası artık Mevlit Kandili ile kutlanacak. Bu yıl 29 Kasım'da başlayacak.

 

Diyanet İşleri'nden yapılan açıklamada "Hazreti Peygamber’in doğun günü ile başlayan medeniyet inşasını daha iyi anlamak adına bir hafta boyunca etkinlikler ve özellikle gençlere yönelik programlar ihya edilecektir" denildi.

 

Kutlu Doğum Haftası, FETÖ lideri Gülen'in doğum tarihine denk geldiği için her yıl tartışmalara neden oluyordu. Yeni Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş böylelikle tartışmalara noktayı koymuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.