MHP Akcan ve Şevik'in adaylığını resmen onayladı!

SİYASET 21.01.2019 - 17:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MHP Akcan ve Şevik'in adaylığını resmen onayladı!

MHP’nin ittifak adayları arasında yer alan Buldan ve Çal ilçe adayları Genel Merkez tarafından resmen açıklandı.   MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Burdur, Çanakkale, Çorum ve Kırklareli belediye başkan adaylarının yanı sıra Denizli’de Çal ve Buldan ilçesi dahil 196 ilçe adayını resmi olarak açıkladı.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde bugün kesinleşen belediye başkan adaylarının isimlerini açıladı. 4 il olmak üzere toplamda 200 adayın ismi belirlendi.   Bu isimler arasında Denizli’den daha önce isimleri açıklanan İttifak adaylarından MHP Çal Belediye Başkan Adayı Fethi Akcan ve Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik’in adaylığı resmen onaylanmış oldu.

MHP’nin ittifak adayları arasında yer alan Buldan ve Çal ilçe adayları Genel Merkez tarafından resmen açıklandı.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Burdur, Çanakkale, Çorum ve Kırklareli belediye başkan adaylarının yanı sıra Denizli’de Çal ve Buldan ilçesi dahil 196 ilçe adayını resmi olarak açıkladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde bugün kesinleşen belediye başkan adaylarının isimlerini açıladı. 4 il olmak üzere toplamda 200 adayın ismi belirlendi.

 

Bu isimler arasında Denizli’den daha önce isimleri açıklanan İttifak adaylarından MHP Çal Belediye Başkan Adayı Fethi Akcan ve Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik’in adaylığı resmen onaylanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.