MHP Buldan İlçesi'nde 209 istifa!

DENİZLİ 24.10.2017 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MHP Buldan İlçesi'nde 209 istifa!

MHP Buldan İlçe’sinde istifa depremi yaşandı. Buldan’da aralarında 2 meclis üyesinin de bulunduğu 209 kişi MHP’den istifa ettiklerini açıkladı.    MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Mehmet Tuğrul, Buldan Belediye Meclis üyeleri Murat Ermiş ve Ömer Camioğlu, İlçe Kadın Kolu Başkanı Mediha Demircioğlu, eski ilçe başkanları Hüseyin Avni Dağdelen, Ahmet Sarıoğlu ve Eşref İlki’nin de aralarında bulunduğu 209 kişi, Meral Akşener liderliğinde kurulacak partiye katılmak üzere MHP’den istifa etti.   TUĞRUL’DAN İSTİFA AÇIKLAMASI MHP eski İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, istifalarla ilgili açıklamasında, "7 Haziran seçimlerinden sonra MHP ve ülkücü hareketin ilkeleri ve ülkülerinin mevcut yönetim tarafından terk edildiğini belirterek, şunları kaydetti: “En demokratik haklarını kullandı diye partili arkadaşlarımız baba ocaklarından kovuldu. Başkalarına gösterilen hoşgörü milliyetçi ve ülkücü kardeşlerimize gösteri hiç kimsenin yapamadığı ülkücü kıyımı maalesef ki bu yönetim tarafından yapıldı. Bizimle birlikte bizden de fazla bedel ödeyen, dava yolunda bir ömür geçirenler hürriyetçilik ilkesi yok sayılarak biat edilmedi diye tek kalemde silindi. Ülkücü hareketin kaderi tek kişinin kararına bağlamak ülkücülük değildir. Ülkücülük hiçbir yerin tekelinde de değildir. Ülkücülük orada burada olmaz. Ülkücülük ak seviyede, yürekte, ilimde, teknikte, işte, ahlakta, fedakarlıkta ve başarıda olur. Ben bir Türk milliyetçisiyim, ülkücüyüm. Bu anlayış içerisinde siyaset hayatımı sürdürmeye devam edeceğim. Hedef ve ülkülerimize hizmet ettiğine artık inanmadığım ve bu anlayışla Türk milletine hizmet etmemizin mümkün olmadığı için bana göre Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kurduğu çizgiden sapan Milliyetçi Hareket Partisinden üzülerek istifa ediyorum" dedi.

MHP Buldan İlçe’sinde istifa depremi yaşandı. Buldan’da aralarında 2 meclis üyesinin de bulunduğu 209 kişi MHP’den istifa ettiklerini açıkladı.

 

 MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Mehmet Tuğrul, Buldan Belediye Meclis üyeleri Murat Ermiş ve Ömer Camioğlu, İlçe Kadın Kolu Başkanı Mediha Demircioğlu, eski ilçe başkanları Hüseyin Avni Dağdelen, Ahmet Sarıoğlu ve Eşref İlki’nin de aralarında bulunduğu 209 kişi, Meral Akşener liderliğinde kurulacak partiye katılmak üzere MHP’den istifa etti.

 

TUĞRUL’DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

MHP eski İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, istifalarla ilgili açıklamasında, "7 Haziran seçimlerinden sonra MHP ve ülkücü hareketin ilkeleri ve ülkülerinin mevcut yönetim tarafından terk edildiğini belirterek, şunları kaydetti: “En demokratik haklarını kullandı diye partili arkadaşlarımız baba ocaklarından kovuldu. Başkalarına gösterilen hoşgörü milliyetçi ve ülkücü kardeşlerimize gösteri hiç kimsenin yapamadığı ülkücü kıyımı maalesef ki bu yönetim tarafından yapıldı. Bizimle birlikte bizden de fazla bedel ödeyen, dava yolunda bir ömür geçirenler hürriyetçilik ilkesi yok sayılarak biat edilmedi diye tek kalemde silindi. Ülkücü hareketin kaderi tek kişinin kararına bağlamak ülkücülük değildir. Ülkücülük hiçbir yerin tekelinde de değildir. Ülkücülük orada burada olmaz. Ülkücülük ak seviyede, yürekte, ilimde, teknikte, işte, ahlakta, fedakarlıkta ve başarıda olur. Ben bir Türk milliyetçisiyim, ülkücüyüm. Bu anlayış içerisinde siyaset hayatımı sürdürmeye devam edeceğim. Hedef ve ülkülerimize hizmet ettiğine artık inanmadığım ve bu anlayışla Türk milletine hizmet etmemizin mümkün olmadığı için bana göre Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kurduğu çizgiden sapan Milliyetçi Hareket Partisinden üzülerek istifa ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.