Mhp Çivril’de Gövde Gösterisi Yaptı

DENİZLİ 27.12.2017 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mhp Çivril’de Gövde Gösterisi Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi, Çivril’deki ülkücüleri bir araya getirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve ilçe başkanlarının da katıldığı istişare toplantısında, partililerin sorunları masaya yatırıldı.     MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Çivril’deki partililere seslenerek, “Sizler bu davaya sahip çıktıkça, bizi kimse parçalayamaz, kimse bölemez. İçimizden kopup gidenler olacaktır, bu her dönemde de olmuştur. Ancak, onların hepsi eninde sonun geriye dönecektir. Biz işimize bakalım. Biz partimize ve Devletimize sahip çıkalım.” Dedi.     MHP İL Başkanı Cafer Birtürk’te konuşmasında, partiye olan teveccühün eskisinden daha fazla olduğunu belirterek; “Biz göreve geldiğimizden bu güne kadar 4 bin kişinin üzerinde yeni üye kaydı yaptık. İlçeler de bizimle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bizim tek derdimiz memleket meselesi, gerisi teferruat.” diye konuştu.     Partililerin sırayla sorunlarını ve yaptıkları çalışmaları anlattığı istişare toplantısında, 2019 seçimlerinde Çivril’de Belediye’ye MHP bayrağını dikmek için söz verdiler.    

Milliyetçi Hareket Partisi, Çivril’deki ülkücüleri bir araya getirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve ilçe başkanlarının da katıldığı istişare toplantısında, partililerin sorunları masaya yatırıldı.

 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Çivril’deki partililere seslenerek, “Sizler bu davaya sahip çıktıkça, bizi kimse parçalayamaz, kimse bölemez. İçimizden kopup gidenler olacaktır, bu her dönemde de olmuştur. Ancak, onların hepsi eninde sonun geriye dönecektir. Biz işimize bakalım. Biz partimize ve Devletimize sahip çıkalım.” Dedi.

 

 

MHP İL Başkanı Cafer Birtürk’te konuşmasında, partiye olan teveccühün eskisinden daha fazla olduğunu belirterek; “Biz göreve geldiğimizden bu güne kadar 4 bin kişinin üzerinde yeni üye kaydı yaptık. İlçeler de bizimle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bizim tek derdimiz memleket meselesi, gerisi teferruat.” diye konuştu.

 

 

Partililerin sırayla sorunlarını ve yaptıkları çalışmaları anlattığı istişare toplantısında, 2019 seçimlerinde Çivril’de Belediye’ye MHP bayrağını dikmek için söz verdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.