MHP'de 11 ilçenin Belediye Başkan Adayları belli oldu...

SİYASET 16.11.2018 - 11:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MHP'de 11 ilçenin Belediye Başkan Adayları belli oldu...

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 1019'da yapılacak yerel seçimlerde Denizli'de 11 İlçenin Belediye Başkan Adayını açıkladı.   MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, 11 ilçede ise adaylarını belirlediklerini söyledi. Birtürk, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine Acıpayam’da Fatma Aksoy, Babadağ’da Ümit Karabulut, Bekilli’de Kemal Karaman, Buldan’da Mustafa Şevik, Bozkurt’ta M Çivril’de Ergun Çiftçi, Çal’da Fethi Akcan, Çameli’de Kemal May, Honaz’da Ali Semerci, Serinhisar’da Halil Öztürk ve Kale’de Özkan Yeniay ile katılacaklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 1019'da yapılacak yerel seçimlerde Denizli'de 11 İlçenin Belediye Başkan Adayını açıkladı.

 

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, 11 ilçede ise adaylarını belirlediklerini söyledi.

Birtürk, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine Acıpayam’da Fatma Aksoy, Babadağ’da Ümit Karabulut, Bekilli’de Kemal Karaman, Buldan’da Mustafa Şevik, Bozkurt’ta M Çivril’de Ergun Çiftçi, Çal’da Fethi Akcan, Çameli’de Kemal May, Honaz’da Ali Semerci, Serinhisar’da Halil Öztürk ve Kale’de Özkan Yeniay ile katılacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.