MHP'de 20 isim İzmir'de ifade verecek

SİYASET 08.10.2016 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MHP'de 20 isim İzmir'de ifade verecek

denizli haber / denizli 20 haber / MHP'de 20 isim İzmir'de ifade verecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli teşkilatında ihraçları istenen 20 kişi İzmir’e ifadeye çağırıldı.   MHP Genel Merkezi, görevden alınan MHP Aydın İl Teşkilatıyla birlikte MHP Aydın İl Disiplin Kurulu'nu da fesih etmesinin ardında Denizli’de ihraçları istenen 20 kişinin ne olacağı çıkmaza girmişti. Gönderilen son çağrı bildirgesinde ihraçları istenen 20 kişi İzmir’e ifadeye çağırıldığı belirtildi.   Gönderilen çağrı kağıdında “Genel Merkez Yöneticileri ve Genel Başkan Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya ve çeşitli basın yayın organlarında aleyhte ve MHP’ye zarar verecek paylaşımlar ve açıklamalarda bulunulduğu” ifadeleri yer alırken, konu hakkında acil olarak toplanan İzmir İl Disiplin Kurulu’nun iddiaları incelediği belirtildi.   Çağrı kağıdında ayrıca yapılan inceleme ve değerlendirmenin ardından oy birliğiyle parti tüzüğünün bazı maddeleri kapsamına girdiği tespit edildiği ve üyelerden savunma istendiği kaydedilirken çağrı kağıdının kendilerine ulaşması itibariye 15 gün içinde gerek posta yoluyla gerekse sözlü olarak yapmaları istendi.   Eğer 15 gün içerisinde yazılı veya sözlü savunma yapılmazsa savunma yapma hakkından vazgeçildiği manasına geleceği de vurgulandı.   Savunma talep edilen 20 kişi arasında bulunan ve konu hakkında açıklamalarda bulunan Osman Karakuzu, Biz Ülkücüyüz. Bize ocakta öğretilen ‘haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır’ düsturunu uygulamaya  devam edeceğim. Ülkem için, yolsuzlukları önlemek için, tutarlı bir dış politika için, turan ülkesi için, aldatıldık yalanından kurtulmak için şart değişim şart diyorum. Davamdan ülküm den Kızılelma sevdamdan kimse döndüremez. Korkma diye başladığımız bu kutlu yürüyüşte cennet mekan Başbuğ’un ‘Bu yol dikenlidir. Ayağını seven gelmesin’ sözü yok göstericimdir” dedi.   MHP'den kesin ihracı istenen 20 kişi arasında önemli isimler bulunuyor. 21'inci Dönem MHP Milletvekili Salih Erbeyin, eski il başkanları Yasin Öztürk, Zafer Kaplan ve İbrahim Ekiz, Tavas eski İlçe Başkanı Veli Çıtışlı, MYK eski üyesi Ali Semerci, Buldan eski Belediye Başkanı Temel Başbuğ, Merkezefendi eski İlçe Başkanı Fatih Çoşkun, 2015 seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Ayşe Tuğba Temel'in yanı sıra Arif Solak, Öztürk Taştan, Fikret Karatepe, Osman Karakuzu, Muhammet Aydoğdu, Uğur Şimşek, Kürşat Gençoğlu, Bilal Akgün, Şerafettin Büyükçam, Roşirevan Çekiç, Halit Çekiç'in partiden kesin ihraçları talebiyle disipline sevk edilen isimler oldu.   Kaynak: Serinhisarınsesi
denizli haber / denizli 20 haber / MHP'de 20 isim İzmir'de ifade verecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli teşkilatında ihraçları istenen 20 kişi İzmir’e ifadeye çağırıldı.

 

MHP Genel Merkezi, görevden alınan MHP Aydın İl Teşkilatıyla birlikte MHP Aydın İl Disiplin Kurulu'nu da fesih etmesinin ardında Denizli’de ihraçları istenen 20 kişinin ne olacağı çıkmaza girmişti. Gönderilen son çağrı bildirgesinde ihraçları istenen 20 kişi İzmir’e ifadeye çağırıldığı belirtildi.

 

Gönderilen çağrı kağıdında “Genel Merkez Yöneticileri ve Genel Başkan Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya ve çeşitli basın yayın organlarında aleyhte ve MHP’ye zarar verecek paylaşımlar ve açıklamalarda bulunulduğu” ifadeleri yer alırken, konu hakkında acil olarak toplanan İzmir İl Disiplin Kurulu’nun iddiaları incelediği belirtildi.

 

Çağrı kağıdında ayrıca yapılan inceleme ve değerlendirmenin ardından oy birliğiyle parti tüzüğünün bazı maddeleri kapsamına girdiği tespit edildiği ve üyelerden savunma istendiği kaydedilirken çağrı kağıdının kendilerine ulaşması itibariye 15 gün içinde gerek posta yoluyla gerekse sözlü olarak yapmaları istendi.

 

Eğer 15 gün içerisinde yazılı veya sözlü savunma yapılmazsa savunma yapma hakkından vazgeçildiği manasına geleceği de vurgulandı.

 

Savunma talep edilen 20 kişi arasında bulunan ve konu hakkında açıklamalarda bulunan Osman Karakuzu, Biz Ülkücüyüz. Bize ocakta öğretilen ‘haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır’ düsturunu uygulamaya  devam edeceğim. Ülkem için, yolsuzlukları önlemek için, tutarlı bir dış politika için, turan ülkesi için, aldatıldık yalanından kurtulmak için şart değişim şart diyorum. Davamdan ülküm den Kızılelma sevdamdan kimse döndüremez. Korkma diye başladığımız bu kutlu yürüyüşte cennet mekan Başbuğ’un ‘Bu yol dikenlidir. Ayağını seven gelmesin’ sözü yok göstericimdir” dedi.

 

MHP'den kesin ihracı istenen 20 kişi arasında önemli isimler bulunuyor. 21'inci Dönem MHP Milletvekili Salih Erbeyin, eski il başkanları Yasin Öztürk, Zafer Kaplan ve İbrahim Ekiz, Tavas eski İlçe Başkanı Veli Çıtışlı, MYK eski üyesi Ali Semerci, Buldan eski Belediye Başkanı Temel Başbuğ, Merkezefendi eski İlçe Başkanı Fatih Çoşkun, 2015 seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Ayşe Tuğba Temel'in yanı sıra Arif Solak, Öztürk Taştan, Fikret Karatepe, Osman Karakuzu, Muhammet Aydoğdu, Uğur Şimşek, Kürşat Gençoğlu, Bilal Akgün, Şerafettin Büyükçam, Roşirevan Çekiç, Halit Çekiç'in partiden kesin ihraçları talebiyle disipline sevk edilen isimler oldu.

 

Kaynak: Serinhisarınsesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.