MHP’den, BBP’ne iade-i ziyarette ittifak konuşuldu

SİYASET 07.11.2018 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MHP’den, BBP’ne iade-i ziyarette ittifak konuşuldu

MHP Denizli İl Yönetimi, BBP il Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette buluşan iki parti mensupları ittifakı konuştu.   Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk Yönetim Kurulu üyeleri ve MHP Pamukkale Belediye Başkanı aday adayı Mimar Metin Karakurt’un da hazır bulunduğu ziyarette, BBP il Yönetimi’nde samimi bir  hava esti, eski anılar canlandı.   MHP heyetini karşılayan BBP il Başkanı İlhami Çiçek, “Geçtiğimiz yıl  MHP il başkanlığını ziyaret etmiştik.  Aradan geçen zamanda bir türlü bir araya gelemedik, bugüne kısmetmiş.  Bizler kardeş bir partiyiz. Yerel seçimlerde birlikte hareket etmemiz Genel merkezimizin vereceği karardır. Şuanda böyle bir şey söz konusu değildir. Biz kendi adaylarımızla seçimlere çıkacağız. Andımız ile ilgili, ben bir Kürdüm ve bir ulusun birlikteliğinde Türküm doğruyum çalışkanım demekten rahatsız değilim. Önemli olan Türkiye için çalışkanlığımızı yerine getirip getirmediğimizdir " dedi.   TÜRK KADİM MİLLETİN ADIDIR   MHP il Başkanı Cafer Birtürk’te,  “Türk, kadim bir milletin adıdır. Hepimiz Türk'üz. Türk'üm, Türkiye demek ayıp değildir. Aksine iftihar edilecek bir şeydir. Ermeniler ve diğerleri Türk Milletine teşekkür etmeli. Zira bugünlere kadar yaşamaları bu sayede olmuştur. Türk'ü, Kürd'ü, Laz'ı bilmem nesi diye başlayan konuşmalar yapılıyor. Bunu da en fazla da yöneticilerimiz yapıyor. Bunlar tehlikeli konuşmalar. Bu ülke çatısı altında yaşayan herkesin Andımız’dan gocunmaması lazım” dedi.   31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili düşüncelerini de ziyarette dile getiren MHP il Başkanı Cafer Birtürk; “"Cumhur İttifakı duruyor, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, yerel seçimde ittifak yok. İl ve tüm ilçelerde kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Denizli’de adaylarını ilk açıklayan parti de MHP’dir. Biz 2019 seçimlerinde tüm Belediyelere MHP bayrağını asmak istiyoruz.” diye konuştu.    

MHP Denizli İl Yönetimi, BBP il Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette buluşan iki parti mensupları ittifakı konuştu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk Yönetim Kurulu üyeleri ve MHP Pamukkale Belediye Başkanı aday adayı Mimar Metin Karakurt’un da hazır bulunduğu ziyarette, BBP il Yönetimi’nde samimi bir  hava esti, eski anılar canlandı.

 

MHP heyetini karşılayan BBP il Başkanı İlhami Çiçek, “Geçtiğimiz yıl  MHP il başkanlığını ziyaret etmiştik.  Aradan geçen zamanda bir türlü bir araya gelemedik, bugüne kısmetmiş.  Bizler kardeş bir partiyiz. Yerel seçimlerde birlikte hareket etmemiz Genel merkezimizin vereceği karardır. Şuanda böyle bir şey söz konusu değildir. Biz kendi adaylarımızla seçimlere çıkacağız. Andımız ile ilgili, ben bir Kürdüm ve bir ulusun birlikteliğinde Türküm doğruyum çalışkanım demekten rahatsız değilim. Önemli olan Türkiye için çalışkanlığımızı yerine getirip getirmediğimizdir " dedi.

 

TÜRK KADİM MİLLETİN ADIDIR

 

MHP il Başkanı Cafer Birtürk’te,  “Türk, kadim bir milletin adıdır. Hepimiz Türk'üz. Türk'üm, Türkiye demek ayıp değildir. Aksine iftihar edilecek bir şeydir. Ermeniler ve diğerleri Türk Milletine teşekkür etmeli. Zira bugünlere kadar yaşamaları bu sayede olmuştur. Türk'ü, Kürd'ü, Laz'ı bilmem nesi diye başlayan konuşmalar yapılıyor. Bunu da en fazla da yöneticilerimiz yapıyor. Bunlar tehlikeli konuşmalar. Bu ülke çatısı altında yaşayan herkesin Andımız’dan gocunmaması lazım” dedi.

 

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili düşüncelerini de ziyarette dile getiren MHP il Başkanı Cafer Birtürk; “"Cumhur İttifakı duruyor, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, yerel seçimde ittifak yok. İl ve tüm ilçelerde kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Denizli’de adaylarını ilk açıklayan parti de MHP’dir. Biz 2019 seçimlerinde tüm Belediyelere MHP bayrağını asmak istiyoruz.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.