MHP Denizli Büyükşehir Adayı Ebru Leman Kalkan Oldu

SİYASET 20.11.2018 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MHP Denizli Büyükşehir Adayı Ebru Leman Kalkan Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayının mimar Ebru Leman Kalkan olduğunu açıkladı.   31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayını ilk açıklayan parti Milliyetçi Hareket Partisi oldu. MHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye başkanı adayı Ebru Leman Kalkan olarak açıklandı.    Ebru Leman Kalkan sosyal medyadan yaptığı açıklamsında, "Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçelinin takdirleriyle Belediye Başkanlığı adaylığım mübarek bir akşamda açıklanmıştır. Bilge Liderimize teveccühü için, Genel başkan yardımcımız Emin Haluk Ayhan beye bana olan güvenleri için şükranlarımı sunuyorum. Her zor günümüzde yanımda olan Denizli il başkanımız Cafer Birtürk nezninde teşkilatımızdan aldığımız güçle;Hak yolunda Hizmet için, bilgimizden tecrübemizden güç alarak DENİZLİMİZ İÇİN deva olmaya geliyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayının mimar Ebru Leman Kalkan olduğunu açıkladı.
 

31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayını ilk açıklayan parti Milliyetçi Hareket Partisi oldu. MHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye başkanı adayı Ebru Leman Kalkan olarak açıklandı. 

 



Ebru Leman Kalkan sosyal medyadan yaptığı açıklamsında, "Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçelinin takdirleriyle Belediye Başkanlığı adaylığım mübarek bir akşamda açıklanmıştır. Bilge Liderimize teveccühü için, Genel başkan yardımcımız Emin Haluk Ayhan beye bana olan güvenleri için şükranlarımı sunuyorum. Her zor günümüzde yanımda olan Denizli il başkanımız Cafer Birtürk nezninde teşkilatımızdan aldığımız güçle;Hak yolunda Hizmet için, bilgimizden tecrübemizden güç alarak DENİZLİMİZ İÇİN deva olmaya geliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.