MHP Denizli’de bilgilendirme toplantısı düzenleyecek

SİYASET 05.01.2017 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MHP Denizli’de bilgilendirme toplantısı düzenleyecek

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, partisi tarafından 8 Ocak’ta yapılacak olan bilgilendirme toplantısı hakkında basın toplantısı düzenledi.

MHP İl Binası toplantı salonunda yapılan toplantıda İl Başkanı Birtürk, yapacakları organizasyon hakkında konuşma yaptı.    Pazar günü Acıpayam yolu üzerinde yer alan bir düğün salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP MYK Üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Er soy ile MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem katılması bekleniyor.      Bilgilendirme toplantısının genel merkez tarafından organize yapıldığını söyleyen Birtürk, Anayasa maddelerin değiştirilmesi ile ilgili partisinin AK Parti ile uzlaşmasının sebeplerini açıkladı.15 Temmuz’dan sonraki zaman da Türkiye'nin içinde olduğu ortamla ilgili Cumhurbaşkanlığı tartışmasının noktalanması anlamında bir öneri getirdiklerini belirten Birtürk, bu uzlaşma neticesinde komisyona gelen maddelerle ilgili MHP’nin ciddi bir karşılık gördüğünü söyledi.    Partisinin bilgilendirme toplantısı ile alakalı asılan afişlerin yırtıldığını, afişlerin yerinden söküldüğünü söyleyen Birtürk, bununla alakalı hukuki işlem yapıldığını belirtti.  
MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, partisi tarafından 8 Ocak’ta yapılacak olan bilgilendirme toplantısı hakkında basın toplantısı düzenledi.

MHP İl Binası toplantı salonunda yapılan toplantıda İl Başkanı Birtürk, yapacakları organizasyon hakkında konuşma yaptı. 

 

Pazar günü Acıpayam yolu üzerinde yer alan bir düğün salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP MYK Üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Er soy ile MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem katılması bekleniyor. 

 

 

Bilgilendirme toplantısının genel merkez tarafından organize yapıldığını söyleyen Birtürk, Anayasa maddelerin değiştirilmesi ile ilgili partisinin AK Parti ile uzlaşmasının sebeplerini açıkladı.15 Temmuz’dan sonraki zaman da Türkiye'nin içinde olduğu ortamla ilgili Cumhurbaşkanlığı tartışmasının noktalanması anlamında bir öneri getirdiklerini belirten Birtürk, bu uzlaşma neticesinde komisyona gelen maddelerle ilgili MHP’nin ciddi bir karşılık gördüğünü söyledi. 

 

Partisinin bilgilendirme toplantısı ile alakalı asılan afişlerin yırtıldığını, afişlerin yerinden söküldüğünü söyleyen Birtürk, bununla alakalı hukuki işlem yapıldığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.