MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk'ün 23 Nisan Mesajı

21.04.2018 - 13:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk'ün 23 Nisan Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk “Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızı güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu anlamda dünyada bir ilki oluşturmaktadır. Diyerek kutlama mesajı yayınladı.     MHP İl Başkanı Cafer Birtürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle yaptığı açıklamada “23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilân ettiği tarihtir.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 98inci yılını coşkuyla kutluyoruz.Cumhuriyetimizin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı, bu alanda, hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine, atamızın verdiği önemi ve güveni ifade etmektedir.Büyük önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir.”dedi.     Birtürk açıklamasında, “Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış ve yakın tarihimizde de demokrasiye canı pahasına sahip çıkmış bir millet olarak, gelecek nesillerimize daha modern ve hür bir Türkiye bırakacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu anlamda bugünün küçükleri yarının büyükleri olacak çocuklarımızı tarihini bilen, ufku açık, demokrasiyi özümsemiş, fikri ve vidanı hür nesiller olarak yetiştirmek temel görev ve sorumluluklarımızdan en önemlisidir. Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı olarak, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın ve dünya çocuklarının  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutluyoruz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk “Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızı güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu anlamda dünyada bir ilki oluşturmaktadır. Diyerek kutlama mesajı yayınladı.

 

 

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle yaptığı açıklamada “23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilân ettiği tarihtir.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 98inci yılını coşkuyla kutluyoruz.Cumhuriyetimizin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı, bu alanda, hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine, atamızın verdiği önemi ve güveni ifade etmektedir.Büyük önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir.”dedi.

 

 

Birtürk açıklamasında, “Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış ve yakın tarihimizde de demokrasiye canı pahasına sahip çıkmış bir millet olarak, gelecek nesillerimize daha modern ve hür bir Türkiye bırakacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu anlamda bugünün küçükleri yarının büyükleri olacak çocuklarımızı tarihini bilen, ufku açık, demokrasiyi özümsemiş, fikri ve vidanı hür nesiller olarak yetiştirmek temel görev ve sorumluluklarımızdan en önemlisidir. Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı olarak, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın ve dünya çocuklarının  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutluyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.