MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, Başkan Erdoğan’ı Ziyaret Etti

DTO 29.12.2017 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, Başkan Erdoğan’ı Ziyaret Etti

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ile partinin İl Başkanı Cafer Birtürk’ü ve il başkan yardımcıları Ziya Gökalp ile Murat Orhan'ı ağırladı.   DTO Başkanı Uğur Erdoğan, konuklarını kapıda karşıladı. Makamındaki görüşmede nezaketlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Erdoğan, “İlimiz ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda, sivil toplum kuruluşlarıyla olduğu gibi siyasi partilerimizle de fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu sebeple bizden ilgisini eksik etmeyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ile birlikte il yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.   Sivil toplum kuruluşları ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Ayhan ise, “Hepimizin ana gayesi ülkemizin ve milletimizin daha iyi olması; halkımızın refah seviyesinin artması. Denizli Ticaret Odası da bu anlamda kentin önemli bir ismi. Gücü, en geniş kitleye ulaşan üye sayısının çokluğundan belli. Başkan Uğur Erdoğan ve yönetimi de kurumları ile şehir adına önemli çalışmalar yürütüyorlar. Başta siz olmak üzere görevini hakkını vererek yerine getirdiğine inandığım bu ekibe teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Bu arada, sizin ve vatandaşlarımızın yeni yılını da kutluyorum” dedi.    

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ile partinin İl Başkanı Cafer Birtürk’ü ve il başkan yardımcıları Ziya Gökalp ile Murat Orhan'ı ağırladı.

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, konuklarını kapıda karşıladı. Makamındaki görüşmede nezaketlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Erdoğan, “İlimiz ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda, sivil toplum kuruluşlarıyla olduğu gibi siyasi partilerimizle de fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu sebeple bizden ilgisini eksik etmeyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ile birlikte il yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

 

Sivil toplum kuruluşları ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Ayhan ise, “Hepimizin ana gayesi ülkemizin ve milletimizin daha iyi olması; halkımızın refah seviyesinin artması. Denizli Ticaret Odası da bu anlamda kentin önemli bir ismi. Gücü, en geniş kitleye ulaşan üye sayısının çokluğundan belli. Başkan Uğur Erdoğan ve yönetimi de kurumları ile şehir adına önemli çalışmalar yürütüyorlar. Başta siz olmak üzere görevini hakkını vererek yerine getirdiğine inandığım bu ekibe teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Bu arada, sizin ve vatandaşlarımızın yeni yılını da kutluyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.