MHP, ihtiyaç sahiplerine dokunuyor

SİYASET 14.02.2018 - 09:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MHP, ihtiyaç sahiplerine dokunuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi teşkilatı, Hacıeyüplü mahallesinde ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı yaptı.   İhtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç kişileri büyük bir titizlikle takip etiklerini ve bu tarz yardımları ile ellerinden geleni yapacaklarını belirten MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av.Yurdahan Özhan , “MHP olarak her zaman vatandaşımız ile iç içe olduk. Bu ülkenin zor zamanlarında MHP çıkıp bir Elif gibi dimdik durarak kötülüklere göğüs germiş, şer güçlerle mücadele etmiştir. Her zaman sorunları çözme odaklı davranışlarımız ile ihtiyacı olanların ihtiyaçlarını karşılamakta boynumuzun borcudur. Herkesin zor dönemleri olabiliyor. Biz bu haneleri tespit ederek, büyük bir titizlik içinde yardımımızı yapmaya ihtiyacı olan herkesin evine girmeye hazırız ”ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi teşkilatı, Hacıeyüplü mahallesinde ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı yaptı.

 

İhtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç kişileri büyük bir titizlikle takip etiklerini ve bu tarz yardımları ile ellerinden geleni yapacaklarını belirten MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av.Yurdahan Özhan , “MHP olarak her zaman vatandaşımız ile iç içe olduk. Bu ülkenin zor zamanlarında MHP çıkıp bir Elif gibi dimdik durarak kötülüklere göğüs germiş, şer güçlerle mücadele etmiştir. Her zaman sorunları çözme odaklı davranışlarımız ile ihtiyacı olanların ihtiyaçlarını karşılamakta boynumuzun borcudur. Herkesin zor dönemleri olabiliyor. Biz bu haneleri tespit ederek, büyük bir titizlik içinde yardımımızı yapmaya ihtiyacı olan herkesin evine girmeye hazırız ”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.