MHP, Merkezefendi’de 2018’e Fırtına Gibi Girecek

DENİZLİ 30.12.2017 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MHP, Merkezefendi’de 2018’e Fırtına Gibi Girecek

MHP Merkezefendi ilçe teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, başkanlığında parti binasında yaptı.   Ağırlıklı olarak gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantıda, 2017 yılı genel hatları ile değerlendirildi.  Teşkilatın 2018 yılında yapacağı çalışmalar da ana başlıkları ile ele alındı. Yönetim kurulu üyelerinin vatandaşların talep ve isteklerini aktardığı toplantı öncesinde konuşan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, “Bu dönem, milliyetçilere devletin ve milletin ihtiyacı daha fazla var. Biz yıllardır doğru bildiklerimizi vatan ve millet için savunduk. Bundan sonra da savunmaya devam edeceğiz. Fitne ve fesat sokuculara kesinlikle müsaade etmeden her zamankinden daha dik ve her zamankinden daha birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmemiz lazım. 2018 bizler için daha hareketli bir yıl olacak”  dedi.   MECLİS ÜYELERİ VATANDAŞ İLE BULUŞACAK   2018 yılının ilk günlerinden başlayarak mahallelerde çeşitli programlar gerçekleştireceklerini anlatan Özhan, “Sevindik Mahallemizde 10 Ocak 2018 Pazar günü saat 15.00’te ilk büyük etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Merkezefendi belediye meclis üyelerimiz Sevindik’te yapacağımız ve miting havasında geçecek toplantıda vatandaşlarımızla buluşacak. Birinci ağızdan bizlere dert ve isteklerini aktarma fırsatı bulacaklar. Bu tip etkinliklerimiz, partimizin üst kademelerinin de katılımı ile diğer mahallelerimizde de devam edecek. Merkezefendi ilçesinde girmediğimiz yer kalmayacak” dedi.   

MHP Merkezefendi ilçe teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, başkanlığında parti binasında yaptı.

 

Ağırlıklı olarak gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantıda, 2017 yılı genel hatları ile değerlendirildi.  Teşkilatın 2018 yılında yapacağı çalışmalar da ana başlıkları ile ele alındı. Yönetim kurulu üyelerinin vatandaşların talep ve isteklerini aktardığı toplantı öncesinde konuşan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, “Bu dönem, milliyetçilere devletin ve milletin ihtiyacı daha fazla var. Biz yıllardır doğru bildiklerimizi vatan ve millet için savunduk. Bundan sonra da savunmaya devam edeceğiz. Fitne ve fesat sokuculara kesinlikle müsaade etmeden her zamankinden daha dik ve her zamankinden daha birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmemiz lazım. 2018 bizler için daha hareketli bir yıl olacak”  dedi.

 

MECLİS ÜYELERİ VATANDAŞ İLE BULUŞACAK

 

2018 yılının ilk günlerinden başlayarak mahallelerde çeşitli programlar gerçekleştireceklerini anlatan Özhan, “Sevindik Mahallemizde 10 Ocak 2018 Pazar günü saat 15.00’te ilk büyük etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Merkezefendi belediye meclis üyelerimiz Sevindik’te yapacağımız ve miting havasında geçecek toplantıda vatandaşlarımızla buluşacak. Birinci ağızdan bizlere dert ve isteklerini aktarma fırsatı bulacaklar. Bu tip etkinliklerimiz, partimizin üst kademelerinin de katılımı ile diğer mahallelerimizde de devam edecek. Merkezefendi ilçesinde girmediğimiz yer kalmayacak” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.