MHP Pamukkale İlçe Kongresi Yapıldı

SİYASET 15.08.2020 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

MHP Pamukkale İlçe Kongresi Yapıldı

MHP Pamukkale İlçe Kongresi  bugün yapıldı. Seçimlerde “MHP’nin yürüyüşü Pamukkale’den başladı” yorumları yapılırken, kongrede ayrıca “MHP’nin Türkiye Cumhuriyeti devletinin garantisi olduğu” ve “MHP’ye ne zaman ihtiyaç varsa partimiz her zaman göreve hazırdır” mesajı verildi.     Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale 3. Olağan İlçe Kongresi sıkı önlemler altında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajının okunması ile başladı. Delegeler, Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticileri ve Ülkü Ocakları temsilcilerinin dışında pandemi sürecinde vatandaşların ve partililerin davet edilmediği kongrede MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan divan başkanlığı yaptı. Divanda ayrıca MKYK Üyesi Gülay Özcan, İl Başkan Yardımcısı Ziya Gökalp, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Garip ve Süleyman Sırrı Kaya görev aldı. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, İl Başkan Yardımcısı Hakan Çetinkaya, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin’in yanı sıra ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu kongreye mevcut başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın tek adaylığında gidildi. Kongre, Dr. Bahçeli’nin mesajını MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün okuması ile kongre başladı.     “MHP TÜRK SİYASETİNE YÖN VEREN BİR AKTÖRTÜR” Kongrede söz alan ve “Ülke ve bölge bekası açısından partimizin sorumluluğu daha da arttı” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan konuşmasında, MHP’nin Türk siyasetine yön veren bir aktör, çözümlerin adresi olduğunu söyledi. Ayhan, konuşmasında “Dünya virüs ile mücadele ediyor. Böyle bir ortamda kongre yapıyoruz. Siyaset, ekonomi, aile ve bireysel ilişkileri etkiliyor. Buna rağmen ülkeler arası güç savaşları devam ediyor. MHP, milletin önündeki taşı kaldıran politik zekadır. MHP, bekamız açısından hizmet planlaması yapmaktadır” dedi.     “TÜRK MİLLETİNE OLAN GÜVENİMİZ TAMDIR” MHP’nin problem çözen ve icraat yapan bir parti olduğu üzerinde duran Aynan, “Bizim vizyonumuz ülkemizin süper güç ve süper ülke yapmaktır. Tarihimizi ve kimliğimizi değiştirmek mümkün değildir. Türk milletine olan güvenimiz tamdır. Barış iklimine katkı yapacağız. MHP’ye ne zaman ihtiyaç varsa partimiz her zaman göreve hazırdır. MHP sadece fikri ve fiili çözümler üretmiyor hayata geçirilmesini sağlıyor. Tarihi bir misyon yerine getiriyoruz. Önce ülkem diyoruz. Ülkemizi hedef alan tertiplere karşı duruşumuz nettir” dedi.     “MHP, İLAHİ KELİMETULLAH DAVASIDIR” MHP Pamukkale İlçe Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz da konuşmasında, “Pamukkale’yi burada görüyorum. Kekik kokulu ovaları biliyorum. Pamukkale’nin evladı olarak siyaset yapıyorum. MHP, ilahi kelimetullah davasıdır.  Ülkücü hareket dün olduğu gibi bugünde Türkiye Cumhuriyeti devletinin garantisidir. Kongreniz hepimize hayırlar getirsin. Varlığımız Türk milletine armağan olsun. Var olsun Ülkücü hareket” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından seçim kurulu nezaretinde oy verme işlemi başladı. Haberimiz yayına hazırlandığı saatlerde oy verme ve oy sayım işlemi devam ediyordu.

MHP Pamukkale İlçe Kongresi  bugün yapıldı. Seçimlerde “MHP’nin yürüyüşü Pamukkale’den başladı” yorumları yapılırken, kongrede ayrıca “MHP’nin Türkiye Cumhuriyeti devletinin garantisi olduğu” ve “MHP’ye ne zaman ihtiyaç varsa partimiz her zaman göreve hazırdır” mesajı verildi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale 3. Olağan İlçe Kongresi sıkı önlemler altında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajının okunması ile başladı. Delegeler, Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticileri ve Ülkü Ocakları temsilcilerinin dışında pandemi sürecinde vatandaşların ve partililerin davet edilmediği kongrede MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan divan başkanlığı yaptı. Divanda ayrıca MKYK Üyesi Gülay Özcan, İl Başkan Yardımcısı Ziya Gökalp, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Garip ve Süleyman Sırrı Kaya görev aldı. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, İl Başkan Yardımcısı Hakan Çetinkaya, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin’in yanı sıra ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu kongreye mevcut başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın tek adaylığında gidildi. Kongre, Dr. Bahçeli’nin mesajını MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün okuması ile kongre başladı.

 

 

“MHP TÜRK SİYASETİNE YÖN VEREN BİR AKTÖRTÜR”

Kongrede söz alan ve “Ülke ve bölge bekası açısından partimizin sorumluluğu daha da arttı” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan konuşmasında, MHP’nin Türk siyasetine yön veren bir aktör, çözümlerin adresi olduğunu söyledi. Ayhan, konuşmasında “Dünya virüs ile mücadele ediyor. Böyle bir ortamda kongre yapıyoruz. Siyaset, ekonomi, aile ve bireysel ilişkileri etkiliyor. Buna rağmen ülkeler arası güç savaşları devam ediyor. MHP, milletin önündeki taşı kaldıran politik zekadır. MHP, bekamız açısından hizmet planlaması yapmaktadır” dedi.

 

 

“TÜRK MİLLETİNE OLAN GÜVENİMİZ TAMDIR”

MHP’nin problem çözen ve icraat yapan bir parti olduğu üzerinde duran Aynan, “Bizim vizyonumuz ülkemizin süper güç ve süper ülke yapmaktır. Tarihimizi ve kimliğimizi değiştirmek mümkün değildir. Türk milletine olan güvenimiz tamdır. Barış iklimine katkı yapacağız. MHP’ye ne zaman ihtiyaç varsa partimiz her zaman göreve hazırdır. MHP sadece fikri ve fiili çözümler üretmiyor hayata geçirilmesini sağlıyor. Tarihi bir misyon yerine getiriyoruz. Önce ülkem diyoruz. Ülkemizi hedef alan tertiplere karşı duruşumuz nettir” dedi.

 

 

“MHP, İLAHİ KELİMETULLAH DAVASIDIR”

MHP Pamukkale İlçe Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz da konuşmasında, “Pamukkale’yi burada görüyorum. Kekik kokulu ovaları biliyorum. Pamukkale’nin evladı olarak siyaset yapıyorum. MHP, ilahi kelimetullah davasıdır.  Ülkücü hareket dün olduğu gibi bugünde Türkiye Cumhuriyeti devletinin garantisidir. Kongreniz hepimize hayırlar getirsin. Varlığımız Türk milletine armağan olsun. Var olsun Ülkücü hareket” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından seçim kurulu nezaretinde oy verme işlemi başladı. Haberimiz yayına hazırlandığı saatlerde oy verme ve oy sayım işlemi devam ediyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.