MHP seçim startını Buldan'dan verdi

SİYASET 06.09.2018 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MHP seçim startını Buldan'dan verdi

MHP Denizli Teşkilatı, Mart 2019'da yapılacak yerel seçim için startını verdi. Uzun bir süredir sahada çalışmalarını sürdüren İl ve İlçe teşkilatları bugün ilk belediye başkan adayını Buldan’da açıkladı. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Buldan Belediye Başkan Adaylarının Mustafa Şevik olduğunu ilan etti.   Milliyetçi Hareket Partisi Denizli’de seçim startını Buldan’dan verdi. Başkan adayını açıkladı. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, yoğun bir katılımın olduğu ilçe parti binasında düzenlediği basın toplantısında iddialı konuştu. Birtürk,” Biz Denizli’nin her karış toprağını dolaşabilmek, halkımızla buluşmak için 7 ay öncesinden yola çıktık. MHP’ye teveccüh her geçen gün artıyor. 2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde iddialıyız. Buldan bizim için önemli ilçelerimizden birisi. O yüzden de ilk adayımızı da buradan açıklamak istedik. Buldan Belediye Başkan Adayımız Mustafa Şevik. Kendisinin Buldan ve partimiz için önemli işler yapacağına inanıyoruz. Buldan Belediye Başkanlığını Temel Başbuğ’dan sonra bir dönem nadasa bırakmıştık. Şimdi yeniden yeşerme zamanı. Buldan’ı yeniden alacağımıza ve belediyenin burcuna MHP bayrağını dikeceğimize inanıyorum” dedi. Başkan Birtürk, konuşmasının ardından alkışlar arasında Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik’i tanıttı.      

MHP Denizli Teşkilatı, Mart 2019'da yapılacak yerel seçim için startını verdi. Uzun bir süredir sahada çalışmalarını sürdüren İl ve İlçe teşkilatları bugün ilk belediye başkan adayını Buldan’da açıkladı. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Buldan Belediye Başkan Adaylarının Mustafa Şevik olduğunu ilan etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli’de seçim startını Buldan’dan verdi. Başkan adayını açıkladı. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, yoğun bir katılımın olduğu ilçe parti binasında düzenlediği basın toplantısında iddialı konuştu. Birtürk,” Biz Denizli’nin her karış toprağını dolaşabilmek, halkımızla buluşmak için 7 ay öncesinden yola çıktık. MHP’ye teveccüh her geçen gün artıyor. 2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde iddialıyız. Buldan bizim için önemli ilçelerimizden birisi. O yüzden de ilk adayımızı da buradan açıklamak istedik. Buldan Belediye Başkan Adayımız Mustafa Şevik. Kendisinin Buldan ve partimiz için önemli işler yapacağına inanıyoruz. Buldan Belediye Başkanlığını Temel Başbuğ’dan sonra bir dönem nadasa bırakmıştık. Şimdi yeniden yeşerme zamanı. Buldan’ı yeniden alacağımıza ve belediyenin burcuna MHP bayrağını dikeceğimize inanıyorum” dedi.

Başkan Birtürk, konuşmasının ardından alkışlar arasında Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik’i tanıttı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.