MHP’ye katılımlar devam ediyor

SİYASET 19.06.2018 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MHP’ye katılımlar devam ediyor

Seçimlere 5 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılımlar sürüyor.  10 bin Karapapak Türk’ünün katılımının ardından bugün de Akçeşme eski muhtarı ve Denizli Kapalı cezaevi eski Başgardiyanı MHP’ye geçti.   Katılım töreninde konuşan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, devlet-millet sevdası taşıyan herkesi MHP saflarına davet etti.   MHP’ye katılımlar için il başkanlığında rozet takma töreni düzenlendi. Akçeşme’de 4 dönem muhtarlık yapan Şenal Atik ve eski Başgardiyan Hasan Barış’a MHP rozetlerini il başkanı Cafer Birtürk taktı. Partilere seslenen Birtürk, milli çıkarları savunacaklarını belirterek, "Kim ne derse desin, kim hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın MHP kadrolarıyla, Başbuğu Alparslan Türkeş'in yolunda, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni yapmaya devam ediyor.     24 Haziran seçimlerinden de yüzümüzün akıyla çıkacağız. MHP olarak bizim hiçbir vatandaşımızla sorunumuz yok. Tüm halkımızı çok seviyor ve hepsi ile siyaset yapıyoruz. Bizim sorunumuz vatan, millet ve bayrakla sorunu olanlarla. Biz ayrıştırmacı değil bir parti değil bütünleştirici bir partiyiz. Devlet-millet sevdası taşıyan herkesi MHP saflarına davet ediyoruz" diye konuştu.    Akçeşme eski muhtarı Şenal Atik kendisinin rozet takma törenine mahalleyi temsilen katıldığını belirterek, şu an 2 bin kişi adına bu rozeti taktığını, seçimlere kadar da bu sayıyı artırmak için MHP adına çalışmalarını devam ettireceğini söyledi.

Seçimlere 5 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılımlar sürüyor.  10 bin Karapapak Türk’ünün katılımının ardından bugün de Akçeşme eski muhtarı ve Denizli Kapalı cezaevi eski Başgardiyanı MHP’ye geçti.

 

Katılım töreninde konuşan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, devlet-millet sevdası taşıyan herkesi MHP saflarına davet etti.

 

MHP’ye katılımlar için il başkanlığında rozet takma töreni düzenlendi. Akçeşme’de 4 dönem muhtarlık yapan Şenal Atik ve eski Başgardiyan Hasan Barış’a MHP rozetlerini il başkanı Cafer Birtürk taktı. Partilere seslenen Birtürk, milli çıkarları savunacaklarını belirterek, "Kim ne derse desin, kim hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın MHP kadrolarıyla, Başbuğu Alparslan Türkeş'in yolunda, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni yapmaya devam ediyor.

 

 

24 Haziran seçimlerinden de yüzümüzün akıyla çıkacağız. MHP olarak bizim hiçbir vatandaşımızla sorunumuz yok. Tüm halkımızı çok seviyor ve hepsi ile siyaset yapıyoruz. Bizim sorunumuz vatan, millet ve bayrakla sorunu olanlarla. Biz ayrıştırmacı değil bir parti değil bütünleştirici bir partiyiz. Devlet-millet sevdası taşıyan herkesi MHP saflarına davet ediyoruz" diye konuştu. 

 

Akçeşme eski muhtarı Şenal Atik kendisinin rozet takma törenine mahalleyi temsilen katıldığını belirterek, şu an 2 bin kişi adına bu rozeti taktığını, seçimlere kadar da bu sayıyı artırmak için MHP adına çalışmalarını devam ettireceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.