"Milletimiz Tehditlere Boyun Eğmez"

SİYASET 04.04.2017 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

"Milletimiz Tehditlere Boyun Eğmez"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un ‘evet diyenleri İzmir’de denize dökeceğiz’ ifadelerine memleketi Serinhisar’dan sert tepki gösterdi. Şahin Tin; “Düşman diliyle konuşarak halkımızı tehdit edenler milli iradeye kilit vuramaz. Bu tehditleri savuranlara milletimiz asla boyun eğmez ve sandıkta ‘evet’ diyerek en güçlü cevabı da verir” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Anayasa değişikliğine ilişkin vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor. Milletvekili Şahin Tin, memleketi Serinhisar ilçesine bağlı yatağan, kocapınar, yüreğil ve ayaz mahallelerinde hemşerilerini ziyaret etti. Milletvekili Şahin Tin’e ziyaretlerinde Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Serinhisar İlçe Başkanı Halil Akoğlan ve çok sayıda partili eşlik etti.   Gittiği mahallelerde sevgi gösterileriyle karşılanan Milletvekili Şahin Tin, ana muhalefet partisinin referandum sürecini yalan ve iftira üzerine kurduğunu belirterek CHP’yi sert sözlerle eleştirdi. “CHP zihniyeti yalanla, iftira ile sürdürdüğü referandum sürecini şimdi de sandıktan ‘evet’ çıkacağını anlayınca tehditle devam ettiriyor. Çıkmış bir CHP milletvekili 16 Nisan’da ‘evet çıkarsa bunları İzmir’e kadar kovalayıp denize dökeceğiz’ diyor. Bu millete hakaret ederek, tehditler yağdırarak korkutacağını zannedenler önce tarihimizi okusun. Bu kahraman milletin düşmanları nasıl denize döktüğüne baksın. Bu haddini bilmez ifadeler düşman diliyle söylenebilecek yerli olmayan sözlerdir. Milli olmayan zihinlere hizmet edenlere ve onların emirleriyle yürüyenlere bu millet bu topraklarda asla yol vermez. Bu malum zat alçakça tehditler savurarak ya da saldırarak milletimizin iradesine kilit vurulamayacağını iyi bilmelidir” dedi.    BİZ BU MEMLEKETİN EVLADIYIZ   Milletvekili Şahin Tin, Anayasa değişikliğiyle birlikte kurulacak olan yeni sistemin yatırım ve hizmetlerin önündeki engelleri ortadan kaldıracağını söyledi. Milletvekili Şahin Tin, “ AK Parti olarak her türlü engellemelere rağmen 15 yıldır hizmet üretiyoruz. Yapılamaz denilenleri yaptık. Ülkemize, şehrimize ve ilçemize sağlıktan, ulaşıma her alanda bir dönüşüm yaşattık. Devrim niteliğinde tarihi adımlar atarak milletimize verdiğimiz sözlerin hakkını verdik. Bugün milletimizin huzuruna başı dik, alnı açık olarak çıkabiliyorsak bu milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmemizden dolayıdır. Biz bu memleketin evladıyız. Kör sözlerle millete hakaret eden siyasiler gibi yalanlarla ve iftiralarla milletimizi asla aldatmadık. Bugün yine Serinhisar ilçemize verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz. Anadolu Lisemizi ve spor salonumuzu inşallah en kısa sürede inşa ederek Serinhisar’ımızın hizmetinize sunacağız. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın müjde olarak Denizli mitinginde söylediği gibi inşallah 2017 yılında Serinhisar’ımızı doğalgaz ile tanıştıracağız. İşte bu gibi nice büyük hizmetleri daha güçlü yatırımları hayata geçirebilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. 16 Nisan’da vereceğiniz ‘evet’ oyları sizin geleceğinizi belirleyecek ve ülkemizin güçlü geleceğini kuracak” dedi.  
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un ‘evet diyenleri İzmir’de denize dökeceğiz’ ifadelerine memleketi Serinhisar’dan sert tepki gösterdi. Şahin Tin; “Düşman diliyle konuşarak halkımızı tehdit edenler milli iradeye kilit vuramaz. Bu tehditleri savuranlara milletimiz asla boyun eğmez ve sandıkta ‘evet’ diyerek en güçlü cevabı da verir” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Anayasa değişikliğine ilişkin vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor. Milletvekili Şahin Tin, memleketi Serinhisar ilçesine bağlı yatağan, kocapınar, yüreğil ve ayaz mahallelerinde hemşerilerini ziyaret etti. Milletvekili Şahin Tin’e ziyaretlerinde Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Serinhisar İlçe Başkanı Halil Akoğlan ve çok sayıda partili eşlik etti.

 

Gittiği mahallelerde sevgi gösterileriyle karşılanan Milletvekili Şahin Tin, ana muhalefet partisinin referandum sürecini yalan ve iftira üzerine kurduğunu belirterek CHP’yi sert sözlerle eleştirdi. “CHP zihniyeti yalanla, iftira ile sürdürdüğü referandum sürecini şimdi de sandıktan ‘evet’ çıkacağını anlayınca tehditle devam ettiriyor. Çıkmış bir CHP milletvekili 16 Nisan’da ‘evet çıkarsa bunları İzmir’e kadar kovalayıp denize dökeceğiz’ diyor. Bu millete hakaret ederek, tehditler yağdırarak korkutacağını zannedenler önce tarihimizi okusun. Bu kahraman milletin düşmanları nasıl denize döktüğüne baksın. Bu haddini bilmez ifadeler düşman diliyle söylenebilecek yerli olmayan sözlerdir. Milli olmayan zihinlere hizmet edenlere ve onların emirleriyle yürüyenlere bu millet bu topraklarda asla yol vermez. Bu malum zat alçakça tehditler savurarak ya da saldırarak milletimizin iradesine kilit vurulamayacağını iyi bilmelidir” dedi. 

 

BİZ BU MEMLEKETİN EVLADIYIZ

 

Milletvekili Şahin Tin, Anayasa değişikliğiyle birlikte kurulacak olan yeni sistemin yatırım ve hizmetlerin önündeki engelleri ortadan kaldıracağını söyledi. Milletvekili Şahin Tin, “ AK Parti olarak her türlü engellemelere rağmen 15 yıldır hizmet üretiyoruz. Yapılamaz denilenleri yaptık. Ülkemize, şehrimize ve ilçemize sağlıktan, ulaşıma her alanda bir dönüşüm yaşattık. Devrim niteliğinde tarihi adımlar atarak milletimize verdiğimiz sözlerin hakkını verdik. Bugün milletimizin huzuruna başı dik, alnı açık olarak çıkabiliyorsak bu milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmemizden dolayıdır. Biz bu memleketin evladıyız. Kör sözlerle millete hakaret eden siyasiler gibi yalanlarla ve iftiralarla milletimizi asla aldatmadık. Bugün yine Serinhisar ilçemize verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz. Anadolu Lisemizi ve spor salonumuzu inşallah en kısa sürede inşa ederek Serinhisar’ımızın hizmetinize sunacağız. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın müjde olarak Denizli mitinginde söylediği gibi inşallah 2017 yılında Serinhisar’ımızı doğalgaz ile tanıştıracağız. İşte bu gibi nice büyük hizmetleri daha güçlü yatırımları hayata geçirebilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. 16 Nisan’da vereceğiniz ‘evet’ oyları sizin geleceğinizi belirleyecek ve ülkemizin güçlü geleceğini kuracak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.