Milletin Malı, Millete Geri Döndü

DENİZLİ 04.11.2016 - 13:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Milletin Malı, Millete Geri Döndü

denizli haber / denizli 20 haber / Milletin Malı, Millete Geri Döndü

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi işbirliği içerisinde FETÖ/PDY’ ye bağlı yurt ve dershanelerden el konulan malzemeler öğrencilerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunuldu.   667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2’inci maddesi kapsamında; el konulan yurt ve dershanelerden çıkan giyim, ev eşyası ve vb. eşyalar, tesbit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara Tavas Belediyesi Sevgi Eli marifetiyle dağıtılmaya başlandı. Tavas’ta FETÖ/PDY yapılanmasında tespit edilen yurt ve kurumlardan (5) tanesinin ismi değiştirilerek kamu kurumlarının, öğrencilerin ve milletin kullanması için gerekli düzenlemeler yapılarak kullanılamaya başlandı. İsmi değişen Kurumlar; Eski adı Fitnat Hanım Kız Yurdu,  15 Temmuz Şehitler Kız Pansiyonu,  Eski adı İmbat Erkek Yurdu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Erkek Pansiyonu, Eski adı Duman Öğrenci Yurdu, KYK Yükseköğrenim Kız Yurdu olarak isimleri değiştirilerek, Tavas’ta öğrenim gören öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak üzere öğrencilerin hizmetine verildi.  Eski adı Meltem-Körfez Dershane Binası, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tavas Halk Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Eski adı Irmak Öğrenci Yurdu olan yurt ise kamu hizmetinde kullanılmak üzere tahsis işlemleri başlatıldı.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “15 Temmuz darbe kalkışmasıyla ülkemize kabus yaşatmak isteyen hainler başarısız olmuş ve bir daha ayağa kalkamayacak şekilde diz çöktürülmüştür. Milletin emaneti olan her şey tek tek alınıp tekrar gerçek sahiplerine geri dönmüştür. FETÖ/PYD’nin hain planlarını Türk milleti yüreğiyle, gücüyle püskürtmüştür. Yüce Allah’ım bir daha böyle acıları vatanımıza ve milletimize göstermesin” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Milletin Malı, Millete Geri Döndü

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi işbirliği içerisinde FETÖ/PDY’ ye bağlı yurt ve dershanelerden el konulan malzemeler öğrencilerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2’inci maddesi kapsamında; el konulan yurt ve dershanelerden çıkan giyim, ev eşyası ve vb. eşyalar, tesbit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara Tavas Belediyesi Sevgi Eli marifetiyle dağıtılmaya başlandı. Tavas’ta FETÖ/PDY yapılanmasında tespit edilen yurt ve kurumlardan (5) tanesinin ismi değiştirilerek kamu kurumlarının, öğrencilerin ve milletin kullanması için gerekli düzenlemeler yapılarak kullanılamaya başlandı. İsmi değişen Kurumlar; Eski adı Fitnat Hanım Kız Yurdu,  15 Temmuz Şehitler Kız Pansiyonu,  Eski adı İmbat Erkek Yurdu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Erkek Pansiyonu, Eski adı Duman Öğrenci Yurdu, KYK Yükseköğrenim Kız Yurdu olarak isimleri değiştirilerek, Tavas’ta öğrenim gören öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak üzere öğrencilerin hizmetine verildi.  Eski adı Meltem-Körfez Dershane Binası, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tavas Halk Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Eski adı Irmak Öğrenci Yurdu olan yurt ise kamu hizmetinde kullanılmak üzere tahsis işlemleri başlatıldı.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “15 Temmuz darbe kalkışmasıyla ülkemize kabus yaşatmak isteyen hainler başarısız olmuş ve bir daha ayağa kalkamayacak şekilde diz çöktürülmüştür. Milletin emaneti olan her şey tek tek alınıp tekrar gerçek sahiplerine geri dönmüştür. FETÖ/PYD’nin hain planlarını Türk milleti yüreğiyle, gücüyle püskürtmüştür. Yüce Allah’ım bir daha böyle acıları vatanımıza ve milletimize göstermesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.