Milletvekili Nilgün Ök’ten Muhtarlar Günü Mesajı

DENİZLİ 18.10.2019 - 15:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milletvekili Nilgün Ök’ten Muhtarlar Günü Mesajı

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

ÖK; “19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kabul edilmiştir.” dedi.   Muhtarlık görevinin, kültürümüzün, toplumsal hayatımızın ve demokrasimizin en önemli yapı taşı ve en eski örneklerinden biri olduğuna değinen ÖK,“Muhtarlarımız bulundukları mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederek, halkımız ile devlet kurumları arasında iletişimi sağlamak, problemleri hızlı ve yerinde çözmek gibi çok önemli bir vazifeyi yerine getirirler. Vatandaşlarımızın iyi günde veya kötü günde hiçbir zaman tereddüt bile etmeden ilk başvuru yapacakları yer muhtarlarımızdır.” dedi.   ÖK; “Milletimizin tercih ve seçimleri ile görev başına gelmiş muhtarlarımız, “Milleti Temsil Etmek” gibi çok önemli ve çok değerli bir görevi de üstlenmektedirler.” ifadelerini kullandı.   Milletvekili ÖK sözlerine son verirken “Bu duygu ve düşüncelerle, Devletine ve Milletine karşı sorumluluklarını bilerek bu görevi layıkıyla üstlenen ve karşılaştığı her türlü zorluğa rağmen fedakârca görevini yerine getiren bütün muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü ”nü kutluyor, vazifelerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.
Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

ÖK; “19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kabul edilmiştir.” dedi.

 

Muhtarlık görevinin, kültürümüzün, toplumsal hayatımızın ve demokrasimizin en önemli yapı taşı ve en eski örneklerinden biri olduğuna değinen ÖK,“Muhtarlarımız bulundukları mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederek, halkımız ile devlet kurumları arasında iletişimi sağlamak, problemleri hızlı ve yerinde çözmek gibi çok önemli bir vazifeyi yerine getirirler. Vatandaşlarımızın iyi günde veya kötü günde hiçbir zaman tereddüt bile etmeden ilk başvuru yapacakları yer muhtarlarımızdır.” dedi.

 

ÖK; “Milletimizin tercih ve seçimleri ile görev başına gelmiş muhtarlarımız, “Milleti Temsil Etmek” gibi çok önemli ve çok değerli bir görevi de üstlenmektedirler.” ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili ÖK sözlerine son verirken “Bu duygu ve düşüncelerle, Devletine ve Milletine karşı sorumluluklarını bilerek bu görevi layıkıyla üstlenen ve karşılaştığı her türlü zorluğa rağmen fedakârca görevini yerine getiren bütün muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü ”nü kutluyor, vazifelerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.