Milletvekili Ök: "2020'de Daha Güçlü Bir Türkiye Göreceğiz

GÜNDEM 30.12.2019 - 13:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milletvekili Ök: "2020'de Daha Güçlü Bir Türkiye Göreceğiz

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Nilgün ÖK, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah getirmesini dileyen Ök, ”İnşallah atacağımız adımlarla 2020 yılında daha güçlü bir Denizli ve daha güçlü bir Türkiye göreceğiz" dedi.   “2019 Yılı Ülkemiz Adına Başarılı Bir Yıldır”   Milletvekili Ök, "2019 yılı Ülkemiz adına çok başarılı geçti. Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında yaptığımız icraatlar, attığımız adımlar ve gösterdiğimiz gayret Ülkemizin söz sahibi ülkeler arasındaki yerini güçlendirdi. Artık hem sahada hem de masada güçlü bir Türkiye olduğuna bütün dünya şahit oldu. 2019 yılı, dev projelerin hayata geçtiği ve bir o kadar da yeni projelerin temellerinin atıldığı yıldır. İhracat rakamlarında kırdığımız rekorlarla, sağlık alanında faaliyete geçen hastanelerle, verilen teşvik ve yardımlarla, Ar-Ge yatırımlarıyla ve hepimizin gurur duyduğu yerli otomobilimiz ile tarihe altın harflerle yazılan bir yıl olmuştur." ifadelerini kullandı.   "Birlik ve Beraberlik İçerisinde Daha Çok Çalışmalıyız"   2020 yılında önceki yıllara göre daha fazla çalışmamız gerektiğini söyleyen Ök, "2020 yılına girerken 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü azim ve kararlılıkla, ilk günkü heyecanla hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. 2020 yılında da ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumalı, birlik ve beraberlik içerisinde her gün daha da büyüyen bir Türkiye gayesiyle durmadan çalışmaya devam etmeliyiz." dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Nilgün ÖK, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah getirmesini dileyen Ök, ”İnşallah atacağımız adımlarla 2020 yılında daha güçlü bir Denizli ve daha güçlü bir Türkiye göreceğiz" dedi.

 

“2019 Yılı Ülkemiz Adına Başarılı Bir Yıldır”

 

Milletvekili Ök, "2019 yılı Ülkemiz adına çok başarılı geçti. Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında yaptığımız icraatlar, attığımız adımlar ve gösterdiğimiz gayret Ülkemizin söz sahibi ülkeler arasındaki yerini güçlendirdi. Artık hem sahada hem de masada güçlü bir Türkiye olduğuna bütün dünya şahit oldu. 2019 yılı, dev projelerin hayata geçtiği ve bir o kadar da yeni projelerin temellerinin atıldığı yıldır. İhracat rakamlarında kırdığımız rekorlarla, sağlık alanında faaliyete geçen hastanelerle, verilen teşvik ve yardımlarla, Ar-Ge yatırımlarıyla ve hepimizin gurur duyduğu yerli otomobilimiz ile tarihe altın harflerle yazılan bir yıl olmuştur." ifadelerini kullandı.

 

"Birlik ve Beraberlik İçerisinde Daha Çok Çalışmalıyız"

 

2020 yılında önceki yıllara göre daha fazla çalışmamız gerektiğini söyleyen Ök, "2020 yılına girerken 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü azim ve kararlılıkla, ilk günkü heyecanla hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. 2020 yılında da ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumalı, birlik ve beraberlik içerisinde her gün daha da büyüyen bir Türkiye gayesiyle durmadan çalışmaya devam etmeliyiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.