Milletvekili Ök, gençlerle deneyimlerini paylaştı

SİYASET 29.09.2018 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Milletvekili Ök, gençlerle deneyimlerini paylaştı

AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları ve Pamukkale İlçe Gençlik Kolları’nı ziyaret ederek gençlerle deneyimlerini paylaştı.   1 Ekim 2018 Pazartesi günü başlayacak 27. Dönem 1. Yasama Yılı öncesi memleketinde kapı kapı gezerek yoğun ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları ve Pamukkale İlçe Gençlik Kolları’nı ziyaret etti. Gençlik teşkilatlarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarına misafir olan Milletvekili Ök, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ile Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve yönetimleriyle bir araya geldi. Gençlere bugünlere nasıl geldiğini anlatarak tecrübelerini paylaşan Ök, AK Parti'nin gençlerin siyasette daha çok yer alması anlayışına sahip çıkan bir çizgiye sahip bulunduğunu çünkü geleceğin asıl sahibinin gençler olduğunu vurguladı.     Bu dava milletin davasıdır   AK Parti saflarında siyaset yapmanın getirdiği önemli sorumluluklar olduğuna işaret eden Milletvekili Ök, “Sizler bir duruşu, bir anlayışı ve inancı temsil ediyorsunuz. Bulunduğunuz her ortamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK sevdaya gönül vermiş, bayrak tutmuş, omuz vermiş herkesi temsil ediyorsunuz.  Gece gündüz demeden vatan aşkı için emek veren başta siz gençler olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Gençlerin siyasette aktif olarak yer almasının ülke geleceği adına büyük önem taşıdığına vurgu yapan Milletvekili Ök, “Her biriniz milli ve manevi değerlerine bağlı, araştıran, sorgulayan birer Asım'ın nesli olun. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek olan sizler ülkemizin son yıllarda yakaladığı büyüme ivmesini, tüm kalleşliklere rağmen daha da artırarak devam ettireceksiniz. Çünkü bu dava sadece AK Parti'nin değil milletin davasıdır" dedi.     

AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları ve Pamukkale İlçe Gençlik Kolları’nı ziyaret ederek gençlerle deneyimlerini paylaştı.

 

1 Ekim 2018 Pazartesi günü başlayacak 27. Dönem 1. Yasama Yılı öncesi memleketinde kapı kapı gezerek yoğun ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları ve Pamukkale İlçe Gençlik Kolları’nı ziyaret etti. Gençlik teşkilatlarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarına misafir olan Milletvekili Ök, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ile Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve yönetimleriyle bir araya geldi. Gençlere bugünlere nasıl geldiğini anlatarak tecrübelerini paylaşan Ök, AK Parti'nin gençlerin siyasette daha çok yer alması anlayışına sahip çıkan bir çizgiye sahip bulunduğunu çünkü geleceğin asıl sahibinin gençler olduğunu vurguladı.

 

 

Bu dava milletin davasıdır

 

AK Parti saflarında siyaset yapmanın getirdiği önemli sorumluluklar olduğuna işaret eden Milletvekili Ök, “Sizler bir duruşu, bir anlayışı ve inancı temsil ediyorsunuz. Bulunduğunuz her ortamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK sevdaya gönül vermiş, bayrak tutmuş, omuz vermiş herkesi temsil ediyorsunuz.  Gece gündüz demeden vatan aşkı için emek veren başta siz gençler olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Gençlerin siyasette aktif olarak yer almasının ülke geleceği adına büyük önem taşıdığına vurgu yapan Milletvekili Ök, “Her biriniz milli ve manevi değerlerine bağlı, araştıran, sorgulayan birer Asım'ın nesli olun. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek olan sizler ülkemizin son yıllarda yakaladığı büyüme ivmesini, tüm kalleşliklere rağmen daha da artırarak devam ettireceksiniz. Çünkü bu dava sadece AK Parti'nin değil milletin davasıdır" dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.