Milletvekili Özkan’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

GÜNDEM 03.12.2016 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Milletvekili Özkan’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Milletvekili Özkan’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı / denizli haber / denizli 20 haber

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.   Milletvekili Özkan mesajında; “Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması ve yaşam koşullarının kolaylaştırılarak hayat standartlarının yükseltilmesi amacıyla; 3 Aralık günü Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilmiştir.Bu tarih engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, toplumsal duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturmak açısından oldukça önemlidir.İktidara geldiği günden itibaren “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla hareket eden AK Parti, sosyal devlet ilkesini hayatın her alanında tecessüm ettirmenin çabasını vermiştir.   Geçen zaman zarfında engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı, her alanda katkı ve motivasyonlarını attırmaya yönelik pek çok düzenleme ve projeyi hayata geçirdik.Engelli çocuğu olan annelere erken emeklilik imkânı sağlayarak engelli çalıştıran işverenlere prim teşviki sağladık.2002’de kamuda çalışan engelli memur sayısı 5 bin iken, bugün yaklaşık 60 bini bulmuştur.Bütün belediyelerimiz, şehirlerimizin dokusunu engelli kardeşlerimizi gözeterek şekillendiriyor.   Hedefimiz engellilerin sosyal dışlanmışlık duygusundan kurtulduğu bir Türkiye’dir.İnanıyorum ki, önümüzdeki dönemlerde, sivil toplum kuruluşlarımızla el ele vererek, engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak çok daha büyük adımlar atacağız.Bu duydu ve temennilerle, Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum.” İfadelerini kullandı.
Milletvekili Özkan’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı / denizli haber / denizli 20 haber

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Milletvekili Özkan mesajında; “Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması ve yaşam koşullarının kolaylaştırılarak hayat standartlarının yükseltilmesi amacıyla; 3 Aralık günü Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilmiştir.Bu tarih engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, toplumsal duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturmak açısından oldukça önemlidir.İktidara geldiği günden itibaren “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla hareket eden AK Parti, sosyal devlet ilkesini hayatın her alanında tecessüm ettirmenin çabasını vermiştir.

 

Geçen zaman zarfında engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı, her alanda katkı ve motivasyonlarını attırmaya yönelik pek çok düzenleme ve projeyi hayata geçirdik.Engelli çocuğu olan annelere erken emeklilik imkânı sağlayarak engelli çalıştıran işverenlere prim teşviki sağladık.2002’de kamuda çalışan engelli memur sayısı 5 bin iken, bugün yaklaşık 60 bini bulmuştur.Bütün belediyelerimiz, şehirlerimizin dokusunu engelli kardeşlerimizi gözeterek şekillendiriyor.

 

Hedefimiz engellilerin sosyal dışlanmışlık duygusundan kurtulduğu bir Türkiye’dir.İnanıyorum ki, önümüzdeki dönemlerde, sivil toplum kuruluşlarımızla el ele vererek, engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak çok daha büyük adımlar atacağız.Bu duydu ve temennilerle, Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.