Milletvekili Özkan'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

GÜNDEM 10.01.2017 - 08:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Milletvekili Özkan'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Ak Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Özkan mesajında; “Bir ülkede demokrasileri, barış ve huzur ortamını güçlendiren en etkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlığına riayet eden bir basının varlığıdır.   Gazetecilerimiz, en zor şartlara rağmen dünyanın farklı bölgelerinde, çatışma ortamlarında can güvenliklerini riske atarak görevlerini yerine getirmekte, halkı doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirmeye çalışmaktadırlar. Demokratik kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan medyamızın, milletimizi doğru bilgilendirmenin yanı sıra, birlik ve beraberliğimizi koruması, meselelerimizin suhuletle çözülmesine katkı sağlaması noktasında yapıcı rol üstlenmesi elbette mümkündür.   Bu açıdan medya çalışanlarımızın, karanlık odakların algı operasyonlarına alet olmamaları büyük önem arz etmektedir. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz, sahip oldukları bu sorumluluk ile tarafsız ve ahlaklı rol üstlenmeye devam edeceklerdir. Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.  
Ak Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Özkan mesajında; “Bir ülkede demokrasileri, barış ve huzur ortamını güçlendiren en etkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlığına riayet eden bir basının varlığıdır.

 

Gazetecilerimiz, en zor şartlara rağmen dünyanın farklı bölgelerinde, çatışma ortamlarında can güvenliklerini riske atarak görevlerini yerine getirmekte, halkı doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirmeye çalışmaktadırlar. Demokratik kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan medyamızın, milletimizi doğru bilgilendirmenin yanı sıra, birlik ve beraberliğimizi koruması, meselelerimizin suhuletle çözülmesine katkı sağlaması noktasında yapıcı rol üstlenmesi elbette mümkündür.

 

Bu açıdan medya çalışanlarımızın, karanlık odakların algı operasyonlarına alet olmamaları büyük önem arz etmektedir. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz, sahip oldukları bu sorumluluk ile tarafsız ve ahlaklı rol üstlenmeye devam edeceklerdir. Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.