Milletvekili Şahin Tin’den Kutlama Mesajı

SİYASET 14.06.2017 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Milletvekili Şahin Tin’den Kutlama Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Jandarma Teşkilatının 178’inci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Jandarma Teşkilatının 178’inci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Jandarma Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle tebrik mesajı yayımladı.   Milletvekili Şahin Tin, Jandarma Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümünü nedeniyle Denizli İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız’a mesaj gönderdi.   Milletvekili Şahin Tin tebrik mesajında; “Devletimizin kudret ve adaletinin yanı sıra şefkat ve merhametini temsil eden Jandarma teşkilatımız, milletimizin huzur ve güvenliği ile vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canla başla fedakârca görev yapmaktadır. En zor şartlarda bile görevini her şeyin üstünde gören kahramanlarımızın ülkemizin her bir köşesinde bilgi, tecrübe ve deneyimleriyle ortaya koydukları cesaret, milletimizin göğsünü kabartmakta ve övünç kaynağı olmaktadır”  ifadelerine yer verdi.     Jandarma teşkilatının örnek bir kolluk kuvveti olarak nice başarılara imza attığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Ülkemizin ve bayrağımızın bekası ile milletimizin huzur ve güvenliği için her türlü fedakârlığı ortaya koyan kahramanlar ordusu Jandarma teşkilatımızın her bir ferdinin görevini layıkıyla ve başarıyla yapması geleceğimizi teminat altına alan önemli bir unsurdur. Özellikle terörle mücadelede yazdıkları tarihi destanlar milletimizin gurur vesilesi olmuştur. Bu düşüncelerle Jandarma teşkilatımızın 178’inci kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Denizli İl Jandarma Alay Komutanlığı mensupları nezdinde tüm Jandarma teşkilatı mensuplarına sağlık ve başarı diliyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Jandarma Teşkilatının 178’inci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Jandarma Teşkilatının 178’inci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Jandarma Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle tebrik mesajı yayımladı.

 

Milletvekili Şahin Tin, Jandarma Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümünü nedeniyle Denizli İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız’a mesaj gönderdi.

 

Milletvekili Şahin Tin tebrik mesajında; “Devletimizin kudret ve adaletinin yanı sıra şefkat ve merhametini temsil eden Jandarma teşkilatımız, milletimizin huzur ve güvenliği ile vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canla başla fedakârca görev yapmaktadır. En zor şartlarda bile görevini her şeyin üstünde gören kahramanlarımızın ülkemizin her bir köşesinde bilgi, tecrübe ve deneyimleriyle ortaya koydukları cesaret, milletimizin göğsünü kabartmakta ve övünç kaynağı olmaktadır”  ifadelerine yer verdi.

 

 

Jandarma teşkilatının örnek bir kolluk kuvveti olarak nice başarılara imza attığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Ülkemizin ve bayrağımızın bekası ile milletimizin huzur ve güvenliği için her türlü fedakârlığı ortaya koyan kahramanlar ordusu Jandarma teşkilatımızın her bir ferdinin görevini layıkıyla ve başarıyla yapması geleceğimizi teminat altına alan önemli bir unsurdur. Özellikle terörle mücadelede yazdıkları tarihi destanlar milletimizin gurur vesilesi olmuştur. Bu düşüncelerle Jandarma teşkilatımızın 178’inci kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Denizli İl Jandarma Alay Komutanlığı mensupları nezdinde tüm Jandarma teşkilatı mensuplarına sağlık ve başarı diliyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.