Milletvekili Şahin Tin, oyunu kullandı

SİYASET 24.06.2018 - 13:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Milletvekili Şahin Tin, oyunu kullandı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin bugün saat 12.00'da oyunu Bağbaşı Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu'nda 1182 No’lu sandıkta kullandı.                                                 AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, oyunu kullanmak için saat 12.30’da Pamukkale İlçesi’nin Kervansaray Mahallesi’ndeki Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’na geldi. 1182 No’lu sandıkta milletvekili genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu kullanan AK Parti Denizli Milletvekili Tin, seçimlerin Denizli ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.   Milletvekili Tin, “Biz seçimleri demokrasinin bayramı olarak görüyoruz. Millet iradesinin tecelligahı olarak değerlendiriyoruz. Ruhuna yakışır bir biçimde bayram havasında bir seçim gerçekleşmesini ve ülkemiz için güzel sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletimiz iradesine sahip çıkarak en doğru kararı bugün verdiği oy ile ortaya koyacak ve güçlü Türkiye’nin inşasına omuz verecektir. Sandık bölgelerini de dolaşıyoruz, şuana kadar bize intikal eden herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Şehrimizde ve ilçelerimizde gayet huzur ve güven içinde bir seçim gerçekleştiriyoruz. Şimdi söz de, yetki de, karar da milletimizin, hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin bugün saat 12.00'da oyunu Bağbaşı Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu'nda 1182 No’lu sandıkta kullandı. 

                                              

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, oyunu kullanmak için saat 12.30’da Pamukkale İlçesi’nin Kervansaray Mahallesi’ndeki Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’na geldi. 1182 No’lu sandıkta milletvekili genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu kullanan AK Parti Denizli Milletvekili Tin, seçimlerin Denizli ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

 

Milletvekili Tin, “Biz seçimleri demokrasinin bayramı olarak görüyoruz. Millet iradesinin tecelligahı olarak değerlendiriyoruz. Ruhuna yakışır bir biçimde bayram havasında bir seçim gerçekleşmesini ve ülkemiz için güzel sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletimiz iradesine sahip çıkarak en doğru kararı bugün verdiği oy ile ortaya koyacak ve güçlü Türkiye’nin inşasına omuz verecektir. Sandık bölgelerini de dolaşıyoruz, şuana kadar bize intikal eden herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Şehrimizde ve ilçelerimizde gayet huzur ve güven içinde bir seçim gerçekleştiriyoruz. Şimdi söz de, yetki de, karar da milletimizin, hayırlı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.