Milletvekili Şahin Tin Oyunu Kullandı

GÜNDEM 31.03.2019 - 13:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Milletvekili Şahin Tin Oyunu Kullandı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, oyunu Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda kullandı. Şahin Tin, burada yaptığı açıklamasında, “Milletimiz bugün verdikleri oylarla önümüzdeki 5 yıllık süreçte kendisine hizmet edecek yerel yöneticileri belirliyor. Şimdi artık söz de, yetki de, karar da milletimizin” dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, oyunu kullanmak için saat 12.00’da Pamukkale İlçesi’nin Kervansaray Mahallesi’ndeki Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’na geldi.   1193 No’lu sandıkta Mahalli İdareler seçimleri için oyunu kullanan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, mahalli idareler seçimlerinin Denizli, ilçeleri ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Şahin Tin, “Seçimler millet iradesinin tecelligahı’dır. Çok şükür huzur ve güven içinde seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir bayram havasında yapılan bu seçimin, ruhuna yakışır bir vakar üzere neticelenmesi en büyük temennimizdir. Halkımız bugün yapılan mahalli idareler seçimlerinde iradesini sandığa yansıtarak önemli bir kararın daha altına imzasını atıyor. Türkiye, özellikle AK Parti döneminde demokrasi yolunda çok ciddi adımlar attı ve önemli mesafeler kat etti. Bizler bugüne kadar hemen her alanda milletimizden aldığımız yetkiyi ve verdikleri desteği hakkıyla yerine getirmek için taviz vermeden özveriyle çalıştık. Bunun semeresinin alındığı yerler yine sandıklardır. İşte bugün böylesi önemli bir süreci yaşıyoruz” dedi.   “ŞİMDİ SÖZ MİLLETİN”   “Milletimiz bugün sandıklara giderek verdikleri oylarla Denizli’miz başta olmak üzere şehirlerimizin, ilçelerimizin ve mahallelerimizin inşasına, kısacası Türkiye’mizin geleceğine omuz verecektir” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Bizler daha ileri hızla yol alan ve yükselişini sürdüren bir Türkiye ve bir Denizli istiyoruz, bunun için çok çalıştık, çalışıyoruz. Bu sebeple bizim için esas olan ülkemizin, şehrimizin ve ilçelerimizin kazanmasıdır. Bugün tanıklık ettiğimiz bu tarihi süreçte milletimizin vazgeçilmez değerlerinin sonsuza dek yaşamasını sağlamak ve bunun önündeki taşları bir bir temizlemek adına hep birlikte önemli bir karara imza atıyoruz. Bugün gelecek 5 yılda hizmet edecek yerel yöneticileri belirliyoruz. Şimdi artık söz de, yetki de, karar da milletimizin. Bu vesileyle mahalli idareler seçimlerinin güzel ve hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum. Seçimlerimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, oyunu Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda kullandı. Şahin Tin, burada yaptığı açıklamasında, “Milletimiz bugün verdikleri oylarla önümüzdeki 5 yıllık süreçte kendisine hizmet edecek yerel yöneticileri belirliyor. Şimdi artık söz de, yetki de, karar da milletimizin” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, oyunu kullanmak için saat 12.00’da Pamukkale İlçesi’nin Kervansaray Mahallesi’ndeki Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’na geldi.

 

1193 No’lu sandıkta Mahalli İdareler seçimleri için oyunu kullanan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, mahalli idareler seçimlerinin Denizli, ilçeleri ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Şahin Tin, “Seçimler millet iradesinin tecelligahı’dır. Çok şükür huzur ve güven içinde seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir bayram havasında yapılan bu seçimin, ruhuna yakışır bir vakar üzere neticelenmesi en büyük temennimizdir. Halkımız bugün yapılan mahalli idareler seçimlerinde iradesini sandığa yansıtarak önemli bir kararın daha altına imzasını atıyor. Türkiye, özellikle AK Parti döneminde demokrasi yolunda çok ciddi adımlar attı ve önemli mesafeler kat etti. Bizler bugüne kadar hemen her alanda milletimizden aldığımız yetkiyi ve verdikleri desteği hakkıyla yerine getirmek için taviz vermeden özveriyle çalıştık. Bunun semeresinin alındığı yerler yine sandıklardır. İşte bugün böylesi önemli bir süreci yaşıyoruz” dedi.

 

“ŞİMDİ SÖZ MİLLETİN”

 

“Milletimiz bugün sandıklara giderek verdikleri oylarla Denizli’miz başta olmak üzere şehirlerimizin, ilçelerimizin ve mahallelerimizin inşasına, kısacası Türkiye’mizin geleceğine omuz verecektir” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Bizler daha ileri hızla yol alan ve yükselişini sürdüren bir Türkiye ve bir Denizli istiyoruz, bunun için çok çalıştık, çalışıyoruz. Bu sebeple bizim için esas olan ülkemizin, şehrimizin ve ilçelerimizin kazanmasıdır. Bugün tanıklık ettiğimiz bu tarihi süreçte milletimizin vazgeçilmez değerlerinin sonsuza dek yaşamasını sağlamak ve bunun önündeki taşları bir bir temizlemek adına hep birlikte önemli bir karara imza atıyoruz. Bugün gelecek 5 yılda hizmet edecek yerel yöneticileri belirliyoruz. Şimdi artık söz de, yetki de, karar da milletimizin. Bu vesileyle mahalli idareler seçimlerinin güzel ve hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum. Seçimlerimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.