Milletvekilliği adaylığı için yapılan temayülde 4 isim yok

04.05.2018 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Milletvekilliği adaylığı için yapılan temayülde 4 isim yok

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti)’de milletvekilliği aday adaylığına başvuran kişilerden temayüle katılacak olan adayların isimleri belli oldu. AK Parti’de 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi ile ilgili olarak, 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü Kırçiceği Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinde 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Temayül Yoklaması yapılacak. Temayüle AK Parti  İl ve  İlçe teşkilatları ve  Ana Kademeleri, Kadın ve Gençlik Kollarının asil yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, daha önce görev yapmış aday olmayan İl başkanları ve milletvekilleri, Disiplin Kurulu ve Demokrasi hakem kurulu üyeleri katılacak. Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKCİ, Denizli Milletvekilleri Sema RAMAZANOĞLU, Şahin TİN ve Cahit ÖZKAN; Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuşlar ancak AK Parti genelgesi gereği Milletvekillikleri hala aktif olduğu için temayüle girmeyecekler. Temayüle girecek, Genel Merkez tarafından onaylanan Milletvekilleri aday adaylarının isim listesi alfabetik olarak aşağıdaki gibidir.                                                                                 Adı         Soyadı 1             ADEM   KAYAR 2             ADNAN  ŞAŞMAZ 3             AHMET AYDINLI 4             AKIN     ÇELİK 5             ALİ         AYGÖREN 6             ALİ ÖNEN            ÇETİNKAYA 7             ARİFE SEVİNÇ    DALBUDAK 8             AVNİ     ÖRKİ 9             AYSUN TONEL KARAASLAN 10           AYŞE      DOĞAN 11           BARIŞ    ÖZBİLEN 12           BİRTAN  ŞAHAN 13           CEMAL CEYLAN 14           DİLEK    ÇEVİK 15           FATMA SÜRMELİ 16           FAZIL     ALATA 17           FETHİ    ERDEM 18           HASAN OYMAK 19           HİLAL    CAN 20           İLKAY    KILIÇ 21           MAHMUT DURGUT 22           MEHMET   DAĞLIOĞLU 23           M. ALİ HALUK   DEĞİRMENCİ 24           MİTHAT EKİCİ 25           MUHAMMED BEKİR EGE 26           MUSTAFA GEBEŞCE 27           NİHAL   KIZILHAN 28           NİLGÜN ÖK 29           NUREFŞAN BOZABA 30           OSMAN TAVŞAN 31           OSMAN YÜCELİŞ 32           ÖMER   KILINÇARSLAN 33           ÖZNUR YAŞAR 34           PERİHAN DAĞ 35           RECEP   KARAKAŞ 36           SEZER    CİHAN 37           ÜMİT    ÇELİK 38           VELİ   DEMİR 39           YILDIZ   AYDEMİR 40           ZAFER ERSİN TOPOĞLU

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti)’de milletvekilliği aday adaylığına başvuran kişilerden temayüle katılacak olan adayların isimleri belli oldu.

AK Parti’de 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi ile ilgili olarak, 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü Kırçiceği Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinde 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Temayül Yoklaması yapılacak.

Temayüle AK Parti  İl ve  İlçe teşkilatları ve  Ana Kademeleri, Kadın ve Gençlik Kollarının asil yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, daha önce görev yapmış aday olmayan İl başkanları ve milletvekilleri, Disiplin Kurulu ve Demokrasi hakem kurulu üyeleri katılacak.

Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKCİ, Denizli Milletvekilleri Sema RAMAZANOĞLU, Şahin TİN ve Cahit ÖZKAN; Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuşlar ancak AK Parti genelgesi gereği Milletvekillikleri hala aktif olduğu için temayüle girmeyecekler.

Temayüle girecek, Genel Merkez tarafından onaylanan Milletvekilleri aday adaylarının isim listesi alfabetik olarak aşağıdaki gibidir.                                                                

                Adı         Soyadı

1             ADEM   KAYAR

2             ADNAN  ŞAŞMAZ

3             AHMET AYDINLI

4             AKIN     ÇELİK

5             ALİ         AYGÖREN

6             ALİ ÖNEN            ÇETİNKAYA

7             ARİFE SEVİNÇ    DALBUDAK

8             AVNİ     ÖRKİ

9             AYSUN TONEL KARAASLAN

10           AYŞE      DOĞAN

11           BARIŞ    ÖZBİLEN

12           BİRTAN  ŞAHAN

13           CEMAL CEYLAN

14           DİLEK    ÇEVİK

15           FATMA SÜRMELİ

16           FAZIL     ALATA

17           FETHİ    ERDEM

18           HASAN OYMAK

19           HİLAL    CAN

20           İLKAY    KILIÇ

21           MAHMUT DURGUT

22           MEHMET   DAĞLIOĞLU

23           M. ALİ HALUK   DEĞİRMENCİ

24           MİTHAT EKİCİ

25           MUHAMMED BEKİR EGE

26           MUSTAFA GEBEŞCE

27           NİHAL   KIZILHAN

28           NİLGÜN ÖK

29           NUREFŞAN BOZABA

30           OSMAN TAVŞAN

31           OSMAN YÜCELİŞ

32           ÖMER   KILINÇARSLAN

33           ÖZNUR YAŞAR

34           PERİHAN DAĞ

35           RECEP   KARAKAŞ

36           SEZER    CİHAN

37           ÜMİT    ÇELİK

38           VELİ   DEMİR

39           YILDIZ   AYDEMİR

40           ZAFER ERSİN TOPOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.