Milli Cimnastikçiler Denizli'ye Geliyor

DENİZLİ 16.10.2019 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milli Cimnastikçiler Denizli'ye Geliyor

​Altın çağını yaşayan Türk Cimnastiğinin iki milli sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş, 21 Ekim Pazartesi günü Denizli’de tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.   Son dönemde milli sporcuların performansı ve elde edilen başarılarla Türk Cimnastiği adını dünyaya duyurmaya başladı. Bu milli sporculardan Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı ve Avrupa Şampiyonu Mehmet Ercoş, ODTÜ Kolejinin davetlisi olarak söyleşiye katılacak.   21 Ekim Pazartesi günü ODTÜ Koleji Spor Salonunda gerçekleşecek söyleşi saat 10.00’da başlayacak. Tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak milli sporcuların söyleşisine Denizlili sporseverlerden ilgi duyanlarda katılabilecek.  

​Altın çağını yaşayan Türk Cimnastiğinin iki milli sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş, 21 Ekim Pazartesi günü Denizli’de tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

 

Son dönemde milli sporcuların performansı ve elde edilen başarılarla Türk Cimnastiği adını dünyaya duyurmaya başladı. Bu milli sporculardan Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı ve Avrupa Şampiyonu Mehmet Ercoş, ODTÜ Kolejinin davetlisi olarak söyleşiye katılacak.

 

21 Ekim Pazartesi günü ODTÜ Koleji Spor Salonunda gerçekleşecek söyleşi saat 10.00’da başlayacak. Tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak milli sporcuların söyleşisine Denizlili sporseverlerden ilgi duyanlarda katılabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.