Milli Eğitim Bakanlığı Açıkladı 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Başvuruları Başladı

GÜNDEM 10.07.2017 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Milli Eğitim Bakanlığı Açıkladı 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Başvuruları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca mülakatların tamamlanmasının ardından 20 bin sözleşmeli öğretmenlik için başvurular başladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca mülakatların tamamlanmasının ardından 20 bin sözleşmeli öğretmenlik için başvurular başladı.    Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlik tercih başvurularına ilişkin atama ekranı açıldı ve tercihler başlamış oldu. Tercih başvuruları ise 17 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecektir. Konu ile ilgili olarak öğretmen adaylarının tercihlerine ilişkin atama sonuçları 19 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacaktır.    KPSS puanına göre sözlü mülakata çağrılan adaylar sözlü sınavda aldıkları puana göre atanacaklar. 2017 yılı sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 17 Mayıs 2017 tarihinde açıklanmıştı. Sonuçların açıklanmasının ardından oluşan sıralamalar, branş bazında mülakat sıralamaları ise hala açıklanmadı. Öğretmen adayları mülakatlardan aldıkları puanlar ile tercihlerini yapacaklardır.    TERCİH BAŞVURULAR   Tercihlere ilişkin atama ekranının açılması ile öğretmen adayları okul tercihlerinde bulunacaklar. Konu ile ilgili olarak kadrolu öğretmen atamalarında adaylara 40 tercih hakkı veriliyordu. Ancak sözleşmeli öğretmen atamalarında adaylara sadece 20 tercih hakkı verildi.    Okul tercihleri ise 17 Temmuz 2017 tarihinde sona erecek. Tercihlerin bitmesinin ardından sonuçlar 19 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.    20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Tercih Başvuru Ekranı İçin TIKLAYIN.  
Milli Eğitim Bakanlığınca mülakatların tamamlanmasının ardından 20 bin sözleşmeli öğretmenlik için başvurular başladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca mülakatların tamamlanmasının ardından 20 bin sözleşmeli öğretmenlik için başvurular başladı. 

 

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlik tercih başvurularına ilişkin atama ekranı açıldı ve tercihler başlamış oldu. Tercih başvuruları ise 17 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecektir. Konu ile ilgili olarak öğretmen adaylarının tercihlerine ilişkin atama sonuçları 19 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacaktır. 

 

KPSS puanına göre sözlü mülakata çağrılan adaylar sözlü sınavda aldıkları puana göre atanacaklar. 2017 yılı sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 17 Mayıs 2017 tarihinde açıklanmıştı. Sonuçların açıklanmasının ardından oluşan sıralamalar, branş bazında mülakat sıralamaları ise hala açıklanmadı. Öğretmen adayları mülakatlardan aldıkları puanlar ile tercihlerini yapacaklardır. 

 

TERCİH BAŞVURULAR

 

Tercihlere ilişkin atama ekranının açılması ile öğretmen adayları okul tercihlerinde bulunacaklar. Konu ile ilgili olarak kadrolu öğretmen atamalarında adaylara 40 tercih hakkı veriliyordu. Ancak sözleşmeli öğretmen atamalarında adaylara sadece 20 tercih hakkı verildi. 

 

Okul tercihleri ise 17 Temmuz 2017 tarihinde sona erecek. Tercihlerin bitmesinin ardından sonuçlar 19 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak. 

 

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Tercih Başvuru Ekranı İçin TIKLAYIN.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.