"Milli kalkınmanın en temel gücü yerli üretimdir'"

SİYASET 19.02.2017 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

"Milli kalkınmanın en temel gücü yerli üretimdir'"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yatırımların önündeki engellerin ortadan kaldırılması ve reel sektörün daha da güçlendirilmesi için her türlü tedbiri aldıklarını bildirdi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sanayi bölgesindeki esnafı ziyaret ederek, sanayici ve çalışanlarla sohbet etti. Türkiye'nin son dönemde ağır ve zorlu bir kavşaktan geçtiğini belirten Tin, ülkenin terör örgütleri üzerinden yapılan saldırının yanı sıra ekonomik bir kavganın ortasına sürüklenmek istendiğine dikkat çekti. Reel sektörü ve KOBİ'leri zorlayacak manipülasyonlarla düzgün işleyen ekonomi çarklarını bozma girişimlerinin olduğunu dile getiren Tin, şöyle konuştu:  "Aşılması zor görünen kalın duvarları milli bir ruhla geride bırakacak ve güçlü Türkiye'nin inşasını hep birlikte tamamlayacağız. Dünya genelinde ekonomik bir durgunluk yaşanmaktadır. Biz bunun farkındayız ve yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek gerekli tedbirleri de alıyoruz. Döviz kurları konusunda alınan ve uygulanan bazı kararlar sayesinde reel sektör, faiz baskısı altında ezilmekten korunmaktadır. Küresel dalgalanmaların etkisine rağmen döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar, bugün milletimizin duyarlı yaklaşımı ve alınan tedbirler sayesinde belli seviyelere çekilmiştir. Yatırımların önündeki engellerin ortadan kaldırılması ve reel sektörün daha da güçlendirilmesi için her türlü tedbiri alıyoruz. Çünkü milli kalkınmanın en temel gücü yerli üretimdir."   Dar kalıplar içine sıkıştırılmak istenen Türkiye'nin, AK Parti hükümetlerinin attığı kararlı ve cesur adımlar sayesinde güçlü hamleler yaptığını aktaran Milletvekili Tin, "Türkiye ne zaman güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kalsa hemen birtakım güçler ekonomimizi durdurmayla ilgili çağrılar, döviz ve faiz manipülasyonları, üreticilere korku salmaya yönelik her türlü hain taktikleri gün yüzüne çıkartma yarışına giriyorlar. Artık Türkiye, kalıpların arasına sıkışmış bir ülke olmaktan çıkmıştır. Böylesi kritik eşikleri ve ekonomik saldırıları her alanda olduğu gibi ticari alanda da milli seferberlik dönemi başlatarak aşacak güce sahiptir. Bugün bir milli seferberlik dönemi yaşıyoruz. Esnaf ve sanayicilerimizin sıkıntılarını ortadan kaldırmak için gerekli düzenlemeleri hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yatırımların önündeki engellerin ortadan kaldırılması ve reel sektörün daha da güçlendirilmesi için her türlü tedbiri aldıklarını bildirdi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sanayi bölgesindeki esnafı ziyaret ederek, sanayici ve çalışanlarla sohbet etti.


Türkiye'nin son dönemde ağır ve zorlu bir kavşaktan geçtiğini belirten Tin, ülkenin terör örgütleri üzerinden yapılan saldırının yanı sıra ekonomik bir kavganın ortasına sürüklenmek istendiğine dikkat çekti.



Reel sektörü ve KOBİ'leri zorlayacak manipülasyonlarla düzgün işleyen ekonomi çarklarını bozma girişimlerinin olduğunu dile getiren Tin, şöyle konuştu: 



"Aşılması zor görünen kalın duvarları milli bir ruhla geride bırakacak ve güçlü Türkiye'nin inşasını hep birlikte tamamlayacağız. Dünya genelinde ekonomik bir durgunluk yaşanmaktadır. Biz bunun farkındayız ve yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek gerekli tedbirleri de alıyoruz. Döviz kurları konusunda alınan ve uygulanan bazı kararlar sayesinde reel sektör, faiz baskısı altında ezilmekten korunmaktadır. Küresel dalgalanmaların etkisine rağmen döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar, bugün milletimizin duyarlı yaklaşımı ve alınan tedbirler sayesinde belli seviyelere çekilmiştir. Yatırımların önündeki engellerin ortadan kaldırılması ve reel sektörün daha da güçlendirilmesi için her türlü tedbiri alıyoruz. Çünkü milli kalkınmanın en temel gücü yerli üretimdir."

 



Dar kalıplar içine sıkıştırılmak istenen Türkiye'nin, AK Parti hükümetlerinin attığı kararlı ve cesur adımlar sayesinde güçlü hamleler yaptığını aktaran Milletvekili Tin, "Türkiye ne zaman güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kalsa hemen birtakım güçler ekonomimizi durdurmayla ilgili çağrılar, döviz ve faiz manipülasyonları, üreticilere korku salmaya yönelik her türlü hain taktikleri gün yüzüne çıkartma yarışına giriyorlar. Artık Türkiye, kalıpların arasına sıkışmış bir ülke olmaktan çıkmıştır. Böylesi kritik eşikleri ve ekonomik saldırıları her alanda olduğu gibi ticari alanda da milli seferberlik dönemi başlatarak aşacak güce sahiptir. Bugün bir milli seferberlik dönemi yaşıyoruz. Esnaf ve sanayicilerimizin sıkıntılarını ortadan kaldırmak için gerekli düzenlemeleri hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.