Milliyetçi Hareket Partisi il Kadın Kollarında bayrak değişimi yaşandı...

SİYASET 22.10.2018 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Milliyetçi Hareket Partisi il Kadın Kollarında bayrak değişimi yaşandı...

Milliyetçi Hareket Partisi il Kadın Kollarında bayrak değişimi yaşandı.   Uzun süredir Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde çeşitli kademelerde görev alan ve herkesin yakından tanıdığı Sema Meral, MHP il Kadın Kolları Başkanı oldu. Yeni göreve başlayan Sema Meral,  yetki belgesini il Başkanı Birtürk’ten alarak görevine başladı. Sema Meral ile birlikte yeni kadın kollarında dikkat çeken bir diğer isimde de il başkanı Cafer Birtürk’ün eşi Mukaddes Birtürk oldu.  MHP il Kadın Kollarında görev alan yeni yönetim kurulu şöyle: Sema Meral  (Başkan) Hatice Sarı Hamide Çomak Ülkü Meral Mukaddes Birtürk Hayal Kıran Nerdin Süren Safiye Çelik Melike Sevgi Yeşim Yeşilyurt Hatice Kavcar Türkan Ünaldı Huri Yokuş Sevil Ayhan Nevin Bilgiç Huriye Tekeci Nazife Beyhanoğlu Naciye Kara Aliye Bartal

Milliyetçi Hareket Partisi il Kadın Kollarında bayrak değişimi yaşandı.

 

Uzun süredir Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde çeşitli kademelerde görev alan ve herkesin yakından tanıdığı Sema Meral, MHP il Kadın Kolları Başkanı oldu.

Yeni göreve başlayan Sema Meral,  yetki belgesini il Başkanı Birtürk’ten alarak görevine başladı.

Sema Meral ile birlikte yeni kadın kollarında dikkat çeken bir diğer isimde de il başkanı Cafer Birtürk’ün eşi Mukaddes Birtürk oldu. 

MHP il Kadın Kollarında görev alan yeni yönetim kurulu şöyle:

Sema Meral  (Başkan)

Hatice Sarı

Hamide

Çomak

Ülkü Meral

Mukaddes Birtürk

Hayal Kıran

Nerdin Süren

Safiye Çelik

Melike Sevgi

Yeşim Yeşilyurt

Hatice Kavcar

Türkan Ünaldı

Huri Yokuş

Sevil Ayhan

Nevin Bilgiç

Huriye Tekeci

Nazife Beyhanoğlu

Naciye Kara

Aliye Bartal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.