Milliyetçiler "Evet" Diyor

GÜNDEM 29.03.2017 - 13:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Milliyetçiler "Evet" Diyor

Mhp İl Başkanı Cafer Birtürk;"Milliyetçiler Evet diyor"

Milliyetçi Hareket Partisi “Evet” kampanyası için alanlara indi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve Mhp İl Başkanı Cafer Birtürk, Bayramyeri Meydanında kurulan standı ziyaret etti. Vatandaşlara seslenen Birtürk “Bayrak için, vatan için, millet için, Cumhuriyet için evet diyoruz” ifadelerini kullandı.     Milliyetçi Hareket Partisi “Evet” kampanyasına hız verdi. Billboardlara MHP’nin Evet afişleri asıldı, seçim araçları mahalleleri dolaşmaya başladı. Tüm ilçelerde referandum bilgilendirme stantları açıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve MHP İl Başkanı Cafer Birtürk Bayramyerinde açılan standı ziyaret etti.     Meydanda vatandaşlara seslenen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk “MHP Olarak başından beri uzlaşmacı bir tavırla, gelinen sıkıntılı noktada Türkiye’nin önünün açılması için düşüncesindeydik. Bu referandum sürecinde Anayasa’nın 1982’den beri sıkışmış olan önünün açılması anlamında; vatanın bölünmezliği anlamında, cumhuriyet için, vatan için, millet için, bayrak için Evet diyoruz” dedi     Vatandaşın “ CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referandumdan evet çıkarsa 3 aylıklar gidecek diyor. Bu doğrumu” sorusuna yanıt veren Birtürk “ Ana muhalefetin lideri, 18 yaşta bir kişi milletvekili olduktan sonra 2 ay vekil kalacak ve emekli olacak diyor. Ayrıca askerlik yapmayacak diyor bu gerçek değil. Hiçbir yasada bu yok, 3 aylıklarla ilgili de yalan söylüyor. Bütün söylenenlere kulan asmayın” dedi     Atatürk yok edilmek isteniyor sorusuna ise Birtürk “Atatürk bu Türk Milletinin kurucusudur. Bizler Türk Milliyetçisiyiz. Bu meydanda Ahmet Hulusi Efendi’nin yaktığı meşale Atatürk’ün önünü açtı. Türk Milletinin inancı olduğu sürece Atatürk’ü kimse silemez” cevabını verdi. 
Mhp İl Başkanı Cafer Birtürk;"Milliyetçiler Evet diyor"

Milliyetçi Hareket Partisi “Evet” kampanyası için alanlara indi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve Mhp İl Başkanı Cafer Birtürk, Bayramyeri Meydanında kurulan standı ziyaret etti. Vatandaşlara seslenen Birtürk “Bayrak için, vatan için, millet için, Cumhuriyet için evet diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi “Evet” kampanyasına hız verdi. Billboardlara MHP’nin Evet afişleri asıldı, seçim araçları mahalleleri dolaşmaya başladı. Tüm ilçelerde referandum bilgilendirme stantları açıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve MHP İl Başkanı Cafer Birtürk Bayramyerinde açılan standı ziyaret etti.

 

 

Meydanda vatandaşlara seslenen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk “MHP Olarak başından beri uzlaşmacı bir tavırla, gelinen sıkıntılı noktada Türkiye’nin önünün açılması için düşüncesindeydik. Bu referandum sürecinde Anayasa’nın 1982’den beri sıkışmış olan önünün açılması anlamında; vatanın

bölünmezliği anlamında, cumhuriyet için, vatan için, millet için, bayrak için Evet diyoruz” dedi

 

 

Vatandaşın “ CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referandumdan evet çıkarsa 3 aylıklar gidecek diyor. Bu doğrumu” sorusuna yanıt veren Birtürk “ Ana muhalefetin lideri, 18 yaşta bir kişi milletvekili olduktan sonra 2 ay vekil kalacak ve emekli olacak diyor. Ayrıca askerlik yapmayacak diyor bu gerçek değil. Hiçbir yasada bu yok, 3 aylıklarla ilgili de yalan söylüyor. Bütün söylenenlere kulan asmayın” dedi

 

 

Atatürk yok edilmek isteniyor sorusuna ise Birtürk “Atatürk bu Türk Milletinin kurucusudur. Bizler Türk Milliyetçisiyiz. Bu meydanda Ahmet Hulusi Efendi’nin yaktığı meşale Atatürk’ün önünü açtı. Türk Milletinin inancı olduğu sürece Atatürk’ü kimse silemez” cevabını verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.