Minibüs ile traktör çapıştı: 2 yaralı

ASAYİŞ 15.10.2018 - 23:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Minibüs ile traktör çapıştı: 2 yaralı

Denizli'nin Çameli ilçesinde traktör ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Çameli ilçesi istikametinden Fethiye istikametine seyir halindeki Mehmet Ceylan (54) idaresindeki 20 P 0450 traktöre, aynı istikamette gitmekte olan İsmet Arıcan (50) yönetimindeki 48 JY 308 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktör sürücüsü Mehmet Ceylan ile minibüs sürücüsü İsmet Arıcan yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Çameli Devlet Hastanesine sevk edildi.   Yaşanan olayda parçalanan traktörün sürücüsü Mehmet Ceylan, Denizli'de Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay sonrası Çameli Fethiye karayolunda kontrollü olarak trafik akışı sağlandı. Polis olay ile ilgili tahkikat başlattı.    

Denizli'nin Çameli ilçesinde traktör ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Çameli ilçesi istikametinden Fethiye istikametine seyir halindeki Mehmet Ceylan (54) idaresindeki 20 P 0450 traktöre, aynı istikamette gitmekte olan İsmet Arıcan (50) yönetimindeki 48 JY 308 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktör sürücüsü Mehmet Ceylan ile minibüs sürücüsü İsmet Arıcan yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Çameli Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Yaşanan olayda parçalanan traktörün sürücüsü Mehmet Ceylan, Denizli'de Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay sonrası Çameli Fethiye karayolunda kontrollü olarak trafik akışı sağlandı. Polis olay ile ilgili tahkikat başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.