Minik eller Barış Pınarı Harekatı için semaya açıldı

DENİZLİ 12.10.2019 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Minik eller Barış Pınarı Harekatı için semaya açıldı

Barış Pınarı Harekatı'na Denizli'den destek artarak devam ediyor. Denizli Servergazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve personelleri ordumuzun muzafferiyeti için Fetih Suresi okuyarak topluca dua etti.   Denizli’de dün bütün camilerde Cuma namazında okunan hutbe ve okunan Fetih Suresi ile dualarla Barış Pınarı Harekatı’na destek verildi. Ülke genelinde olduğu gibi Denizli’de de çeşitli kurum, dernekler ve vatandaşlar harekatta görev alan askerlerimiz için dualar etmeye devam ediyor.     Türkiye'nin birlik ve beraberliği adına,sınır güvenliğimiz için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na Servergazi İmam Hatip Oraokulu öğrencileri ve personelinden destek geldi. Okulda öğrenciler tarafından okunan Fetih Suresi ve okul çıkışında sıraya giren öğrenciler, öğretmenler öncülüğünde personelinde katıldığı program ile okunan Fetih Sureleri bağışlanarak dualar edildi.     Okul çıkışında önceden okunan Fetih Sureler bağışlanırken, Türk Silahlı Kuvvetleri için minik eller dua niyetiyle semaya açıldı. Bir öğrenci tarafından yaptırılan duanın sonunda, “Rabbim dualarımızı kabul eyle. Allah’ım askerlerimizi ve güvenlik güçlerimizi her türlü tehlike ve tuzaklardan muhafaza eyle! Ordumuzu nusretinle ve kudretinle muzaffer eyle!” demesi üzerine tüm öğrenciler hep birlikte “Amin” diyerek program son buldu.          

Barış Pınarı Harekatı'na Denizli'den destek artarak devam ediyor. Denizli Servergazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve personelleri ordumuzun muzafferiyeti için Fetih Suresi okuyarak topluca dua etti.

 

Denizli’de dün bütün camilerde Cuma namazında okunan hutbe ve okunan Fetih Suresi ile dualarla Barış Pınarı Harekatı’na destek verildi. Ülke genelinde olduğu gibi Denizli’de de çeşitli kurum, dernekler ve vatandaşlar harekatta görev alan askerlerimiz için dualar etmeye devam ediyor.

 

 

Türkiye'nin birlik ve beraberliği adına,sınır güvenliğimiz için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na Servergazi İmam Hatip Oraokulu öğrencileri ve personelinden destek geldi. Okulda öğrenciler tarafından okunan Fetih Suresi ve okul çıkışında sıraya giren öğrenciler, öğretmenler öncülüğünde personelinde katıldığı program ile okunan Fetih Sureleri bağışlanarak dualar edildi.

 

 

Okul çıkışında önceden okunan Fetih Sureler bağışlanırken, Türk Silahlı Kuvvetleri için minik eller dua niyetiyle semaya açıldı. Bir öğrenci tarafından yaptırılan duanın sonunda, “Rabbim dualarımızı kabul eyle. Allah’ım askerlerimizi ve güvenlik güçlerimizi her türlü tehlike ve tuzaklardan muhafaza eyle! Ordumuzu nusretinle ve kudretinle muzaffer eyle!” demesi üzerine tüm öğrenciler hep birlikte “Amin” diyerek program son buldu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.